Εκατοντάδες άτομα παρέμειναν με εντολή της αστυνομίας στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον εξωτερικό χώρο και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα.

Η αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα, διεξήγαγε έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη προχώρησε σε προσαγωγές. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 200 προσαγωγές, που μεταφέρθηκαν στο Αλλοδαπών, στο πλαίσιο της έρευνας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Από το γήπεδο αποχώρησαν νωρίτερα όσες γυναίκες και παιδιά βρίσκονταν εκεί, καθώς και οι ομάδες του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που αγωνίζονταν την ώρα του επεισοδίου για την προημιτελική φάση του βόλεϊ Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

____________2023-12-08__1_05_13___
____________2023-12-08__1_05_21___

____________2023-12-08__12_53_22___
____________2023-12-08__12_53_38___



Η κίνηση αυτή ήρθε προκειμένου η ΕΛΑΣ να εξακριβώσει ποιοι πιθανόν να είχαν εμπλοκή με τα επεισόδια που σημειώθηκαν.



Στο ίδιο πλαίσιο, κατά πληροφορίες η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές όσων υπάρχει υποψία πως είχαν συμμετοχή, ενώ το ίδιο συνέβη και με όσους διαφώνησαν και επιχείρησαν να φύγουν από το σημείο.

Σημειώνεται πως ο 30χρονος άνδρας των ΜΑΤ χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων από ναυτική φωτοβολίδα σε κεντρική αρτηρία του μηρού του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Στο νοσοκομείο μετέβησαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ο υπουργός Υγείας, Μ. Χρυσοχοϊδης και ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.