Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 35 από τους 425 προσαχθέντες για τα επεισόδια στου Ρέντη που σημειώθηκαν χθες το βράδυ έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, κατά τα οποία τραυματίστηκε σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος αστυνομικός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Διαβάστε εδώ: Επεισόδια στου Ρέντη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 31χρονος αστυνομικός - Τι λέει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Οι προσαχθέντες είχαν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Μεταγωγών στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει η ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του οπαδού που πέταξε ναυτική φωτοβολίδα προς τους αστυνομικούς και τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο ένστολο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ανακοίνωση που είχε εκδώσει το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ανάμεσα στους προσαγόμενους βρίσκονται οι δράστες της επίθεσης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της εξακρίβωσης των στοιχείων των προσαχθέντων, ενώ λαμβάνονται μαρτυρικές καταθέσεις καθώς και δειγμάτα με σκοπό την ανίχνευση πυρίτιδας.