Για δεύτερη φορά είδε τους διαρρήκτες να μπαίνουν στο κατάστημά του και αφού δεν βρήκαν χρήματα πήραν μπισκότα και ξηρούς καρπούς.

Η διάρρηξη του καταστήματος έγινε στη Θεσσαλονίκη με τους δράστες να καταγράφονται από την κάμερα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δηλώνει προβληματισμένος και αγανακτισμένος από την έλλειψη αστυνόμευσης καθώς είναι η δεύτερη φορά που γίνεται διάρρηξη στο κατάστημά του.

Ειδικότερα σύμφωνα με το Live News, θρασύτατοι διαρρήκτες μπήκαν σε κατάστημα με ξηρούς καρπούς στην Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο διαρρήκτες, όπως φαίνεται στο βίντεο έριξαν την πόρτα με κλωτσιές, κατάφεραν να σπάσουν το τζάμι, μπήκαν μέσα και ρήμαξαν το κατάστημα. 

Διαβάστε επίσης: Φοιτητής έκλεψε κράνος από αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη… για να το ανεβάσει στο TikTok

Οι δράστες καθώς όμως δεν βρήκαν χρήματα στην ταμειακή μηχανή του καταστήματος αρχίζουν κι αρπάζουν ξηρούς καρπούς, σοκολάτες, μπισκότα και κριτσίνια.

 Αγανακτισμένος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Δημήτρης Σπυρίδων, μίλησε στην εκπομπή Live News.

 «Η ζημιά στα προϊόντα είναι περίπου στα 200 ευρώ και η ζημιά στην τζαμαρία είναι περίπου στα 1.000 με τις κλειδαριές κι ένα ρολό ασφαλείας που έβαλα. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται μέσα σε 22 μέρες το ίδιο σκηνικό στο συγκεκριμένο κατάστημα. Την πρώτη φορά που επιχείρησαν να μπουν στο κατάστημα μου έσπασαν μόνο την κλειδαριά. Όταν ήρθα στο κατάστημα μου στις 5 η ώρα το πρωί πόνεσε η ψυχή μου, το είδα σε μία κατάσταση τραγική».

Χαρακτηριστικό είναι δε ότι στο βίντεο φαίνεται να περνούν άνθρωποι έξω από την επιχείρηση την ώρα που οι δράστες βανδαλίζουν και κλέβουν το μαγαζί, χωρίς αυτό να συνιστά αποτρεπτικό παράγοντα στους δράστες.