Ιδιαίτερα απαγοητευμένη είναι οικογένεια του Μιχάλη Κατσούρη με την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης για αποφυλάκιση των 30 Κροατών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι κατηγορούνται για το θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο αδερφός του θύματος στον ΑΝΤ1.

Χαρακτήρισε την κατάσταση ως "ξέφραγο αμπέλι" και ότι "είμαστε απαγοητευμένοι για την εξέλιξη αυτή".

«Η μητέρα μου έχει τρελαθεί με αυτά που βλέπει και ακούει. Δεν το περιμέναμε καθόλου αυτήν την εξέλιξη. Ότι η ελληνική δικαιοσύνη προσπαθεί να μας πείσει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι εγκληματίες; Που συσπειρώθηκαν και ήρθαν στην Ελλάδα να δείρουν και να σκοτώσουν κόσμο;», αναφέρει χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Η απόφαση ελήφθη ύστερα από αιτήσεις αποφυλάκισης που φέρεται να κατέθεσαν οι 95 από τους κατηγορούμενους. Η δικαστική λειτουργός μέχρι στιγμής έκανε δεκτά τα αιτήματα 30 κροατών, αντικαθιστώντας την προσωρινής τους κράτηση με τους όρους της απαγόρευσης εισόδου στη Ελλάδα με σκοπό την παρακολούθηση αθλητικών αγώνων και της καταβολής εγγύησης 1000 ευρώ ο καθένας

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν την απόφαση στην Κροατία.

Σύμφωνα με πληρφοροίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν αιτήματα αποφυλάκισης και οι υπόλοιποι κατηγορουμένοι Κροάτες που βρισκονται προφυλακισμένοι σε ελληνικές φυλακές.