Ένας 18χρονος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που τραυμάτισε βαρύτατα να ναυτική φωτοβολίδα τον 31 ετών αστυνομικό κατά την διάρκεια επεισοδίων το βράδυ της περασμένης Πέμπτης έξω από το γήπεδο πετοσφαίρισης «Μελίνα Μερκούρη», στου Ρέντη.

Ο νεαρός, φέρεται να ομολόγησε πως αυτός τραυμάτισε τον αστυνομικό, χωρίς όμως να έχει σκοπό να προξενήσει κακό στον αστυνομικό. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι αστυνομικοί βάσει καταθέσεων που είχαν λάβει από κάποιους εκ των 424 προσαχθέντων από το γήπεδο, κατέληξαν σε μια ομάδα υπόπτων, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στα επεισόδια.

Σε συνδυασμό με την ανάλυση του οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας, βίντεο από κινητά τηλέφωνα αλλά και την ανάλυση των ευρημάτων εντός και εκτός του γηπέδου, έφτασαν στα ίχνη του 18χρονου. Τον προσήγαγαν στα γραφεία της Ασφάλειας και εκεί, ο 18χρονος παραδέχθηκε πως αυτός, ήταν ο άνθρωπος που εκτόξευσε την φωτοβολίδα η οποία τραυμάτισε βαρύτατα τον νεαρό αστυνομικό της ΥΑΤ, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Διαβάστε ακόμα: Οργή Μητσοτάκη για την οπαδική βία: Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και τον αγώνα για να νικήσουμε αυτήν την μάχη

Σε βάρος του, ήδη σχηματίζεται δικογραφία με τους αστυνομικούς να τον κατηγορούν για παράβαση του νόμου «Περί Όπλων», ενώ ως προς το κομμάτι της κατηγορίας που αφορά τον τραυματισμό, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα θα κατηγορηθεί για «απόπειρα ανθρωποκτονίας».