Στην συγκέντρωση των αστυνομικών βρέθηκε πριν λίγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου. Ο υπουργός συνομίλησε για λίγη ώρα με τους συγκεντρωμένους, ακούγοντας τα αιτήματά τους.

Σε δήλωσή του αμέσως μετά, ο κ. Οικονόμου, τόνισε:

"Ενώνουμε τις προσευχές μας ώστε να γίνει καλά ο συνάδελφος μας. Η αγωνία, η αγανάκτηση είναι λογική. Είπαμε πως από την πρώτη στιγμή κάνουμε ο,τι είναι δυνατό να βρεθούνε οι δράστες. Είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις που θα αποβάλουν την τοξικότητα από το ποδόσφαιρο. Η αστυνομία είναι εδώ για να προστατεύει τον πολίτη. Είμαστε εδώ για να βάλουμε σε μια σειρά τις προτεραιότητες της ΕΛ.ΑΣ.", ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός.

Σημειώνεται πως η συγκέντρωση των αστυνομικών γίνεται με αφορμή τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου συνάδελφού τους μετά από επίθεση χούλιγκαν το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης. Αρχικά, οι περίπου 700 συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ στο Γουδί, ενώ λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι απέκλεισαν την είσοδο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, περί το 1 χλμ. μακριά από τις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον τραυματισμό του συναδέλφου τους, αλλά κυρίως να απαγκιστρωθούν από τη φύλαξη των γηπέδων οι αστυνομικές δυνάμεις.

Εικόνες από την παρουσία του Γιάννη Οικονόμου στην συγκέντρωση των αστυνομικών

________________9_
________________11_
________________10_