Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η δολοφονία της 4χρονης Κέμιλι Σίλβα στη Βραζιλία από τον 22χρονο θείο της, ο οποίος ομολόγησε ότι τη σκότωσε επειδή δεν σταματούσε να κλαίει, αφού την είχε βιάσει.

Ο 22χρονος Ρεϊνάλντο Ρότσα στη σοκαριστική ομολογία του είπε ότι αρχικά προσπάθησε να κόψει το κεφάλι της 4χρονης, πριν τελικά να την κρεμάσει τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μητέρα του τον βοήθησε να κρύψει τη σορό του κοριτσιού σε μια τσάντα γεμάτη με φαγητό, πριν να την πετάξει σε μια πλαγιά κοντά στο σπίτι του στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

*Διαβάστε εδώ: Αράχωβα: “Θρίλερ” με τον θανάσιμο βασανισμό του χάσκι – Στο κενό οι έρευνες


Βραζιλία: Η αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος

Η μητέρα του κοριτσιού, η οποία είναι ξαδέρφη του δράστη, είχε αφήσει την Κέμιλι με την αδερφή της στο σπίτι υπό την επίβλεψη της θείας και του θείου της, όταν έφυγε το πρωί της Παρασκευής για να πάει σε ένα πάρτι.

Όταν η ίδια επέστρεψε τα ξημερώματα του Σαββάτου, βρήκε την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή και την μικρή Κέμιλι να έχει εξαφανιστεί.

Αρχικά, πίστεψε ότι η 4χρονη είχε απαχθεί και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή.

Αυτοί που συμμετείχαν στις έρευνες έφτασαν στο σπίτι του και τον ξυλοκόπησαν, πριν να φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Ο Ρότσα μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα, όπου ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη και αποκάλυψε πού είχε πετάξει το πτώμα της 4χρονης.

Ο 22χρονος είχε εγκληματικό παρελθόν, καθώς τον Φεβρουάριο του 2021 είχε ληστέψει μια γυναίκα στην παραλία Ιπανέμα, ενώ το ίδιο είχε κάνει και σε άλλη γυναίκα σε άλλη περιοχή του Ρίο ντε Τζανέιρο.