Το πόρισμα του πραγματογνώμονα περιμένουν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση της φρικτής κακοποίησης του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα, ενώ η αντιδικία μεταξύ των Αρχών και της κτηνιάτρου που πρώτη εξέτασε τον σκύλο συνεχίζεται.

Τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγουν οι αστυνομικές Αρχές βασίζονται στο βιντεοληπτικό υλικό και τις καταθέσεις που έχουν συγκεντρώσει, βάσει των οποίων ο Όλιβερ ακολουθείτο από μία αγέλη σκυλιών.

Ο ιδιοκτήτης του σκυλιού, ωστόσο, δεν αποδέχεται αυτή την εκδοχή και προαναγγέλλει ότι θα κινηθεί δικαστικά, προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια.

Το θρίλερ συνεχίζεται, με το πόρισμα του πραγματογνώμονα και τις ανακοινώσεις των Αρχών να αναμένονται εντός της εβδομάδας, καθώς ακόμη δεν έχει βγει το πόρισμα για τον θάνατο του Όλιβερ.

Η Νατάσα Μπομπολάκη, πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας «Νέμεσις», εξήγησε την ανάρτηση που έκανε περί πολιτικής βούλησης για συγκάλυψη του θέματος.

«Τόσα χρόνια που ασχολούμαστε και ασχολούμαι με τα θέματα της προστασίας των ζώων, έχουμε δημιουργήσει καλές σχέσεις συνεργασίας με τις διάφορες κρατικές δομές και τις Αρχές. Μέσα από ένα τέτοιο κανάλι έφτασε η πληροφορία που έχω αναρτήσει, ότι υπάρχει πολιτική κατεύθυνση να κλείσει το θέμα του Όλιβερ, γιατί η Αράχωβα είναι το μεγαλύτερο θέρετρο της χώρας μας, που παίζονται και διακινούνται εκατομμύρια», είπε αρχικά.


Και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει συμβεί ο θάνατος του Όλιβερ από άλλα ζώα, η μόνη κτηνιατρική γνωμάτευση είναι της κτηνίατρου που της πήγαν το ζώο και το είδε. Διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν δαγκώματα στο ζώο και είναι καταλύτης αυτή η δήλωση. Αυτό το βιντεάκι με τον Όλιβερ και άλλα σκυλάκια είναι ένα πολύ θαμπό μικρό βίντεο, που δείχνει τον Όλιβερ και κάπου σε απόσταση 50-100 μέτρων είναι κάτι άλλα σκυλάκια, που δεν υπάρχει κανένας καβγάς.

Σύμφωνα πάλι με την ίδια την κ. Μπομπολάκη: «Από την αρχή έχουμε εστιάσει στο θέμα του βίντεο που υπάρχει και φαίνεται άνθρωπος μαζί με τον Όλιβερ, που φαίνεται να κατευθύνεται προς συγκεκριμένη αποθήκη, που όλα τα Μέσα σήμερα αναφέρουν ότι εκεί μέσα έχει οστά και κρανία σκυλιών, είναι το κλειδί της υπόθεσης».