Αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τις επιθέσεις που έκαναν τα σκυλιά του 37χρονου τα οποία κατέληξαν να κατασπαράξουν την 50χρονη γυναίκα στο Ωραιόκαστρο.

Όπως αποκαλύπτει το Live News, μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού καταγγέλλει πως λίγο έλειψε να είχε βρεθεί το παιδί της στη θέση της άτυχης γυναίκας που κατέληξε από την άγρια επίθεση των σκύλων.

 «Γυρνούσε το παιδί μου στο σπίτι από το φροντιστήριο και της επιτέθηκε το σκυλί που ήτανε κρυμμένο ανάμεσα στα αμάξια σε ένα πεζούλι εκεί πέρα ξαπλωμένο και με το που περνάει, χωρίς να κάνει θόρυβο, της όρμησε και αν δεν ήταν οι γείτονές μου εκείνη την ώρα το παιδί μου θα ήταν στη θέση αυτής της γυναίκας», είπε η μητέρα της 15χρονης.

Απόγευμα του Οκτώβρη η 15χρονη κόρη της είχε σχολάσει από το φροντιστήριο. Ανέβηκε πάνω στο ηλεκτρικό πατίνι της για να πάει σπίτι. Στη διαδρομή, ο ένας από τους 3 σκύλους του 37χρονου ξαφνικά άρχισε να την κυνηγάει. 

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Κατάθεση-κλειδί από γείτονα στην ανακρίτρια για την πλημμελή φύλαξη των σκύλων που σκότωσαν την 50χρονη

 «Εγώ όταν άκουσα τη φωνή της κόρης μου να φωνάζει: «μαμά», να ουρλιάζει… Η μαμά μου πέταξε το σίδερο και έκαψε τη σιδερώστρα και εγώ έφυγα μαζί με την πόρτα έξω», είπε.

Γείτονες έσωσαν την 15χρονη από τα σκυλιά

Γείτονες πρόλαβαν να αντιδράσουν και να απομακρύνουν τον σκύλο από το μικρό κορίτσι. Η γυναίκα ισχυρίζεται πως του είχαν κάνει πολλές φορές παρατηρήσεις, γιατί άφηνε τα σκυλιά να κυκλοφορούν ελεύθερα.

 «Του λέγαμε ότι: «το σκυλί βγαίνει, μάζεψέ το, είναι επικίνδυνο, θα κάνει ζημιά», «όχι, τίποτα δεν κάνει το σκυλί». «Δένε το στην αυλή. Βγαίνει το σκυλί χριστιανέ μου, λείπεις όλη την ημέρα. Βγαίνει το σκυλί και μας κυνηγάει». Δεν τα είχε δεμένα, γιατί δεν το ήθελε ο ίδιος, «με ψυχολογικά θα τα έχω τα σκυλιά» λέει άμα τα δέσει», είπε η μητέρα της ανήλικης.

Ο 37χρονος μετά από αυτό το περιστατικό έφυγε από το πατρικό του στην Ορεστιάδα και πήγε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους τρεις σκύλους, εκεί που επιτέθηκαν και σκότωσαν την 50χρονη γυναίκα.

 «Λέει η μαμά μου: «Τι ετοιμάζεστε να κάνετε;», «Θα το στείλουμε στη Θεσσαλονίκη, έχουμε τέσσερα στρέμματα αυλή». Λυπάμαι τραγικά για αυτή τη γυναίκα για την κατάληξη που είχε, γιατί εγώ το είπα όπου και να το πάνε αυτό το σκυλί, θα κάνει ζημιά. Τα σκυλιά του ήταν πάνω από όλα, ο άνθρωπος δεν τον ενδιέφερε».

Τι είπε στον εισαγγελέα ο 37χρονος για τα  σκυλιά

Στον εισαγγελέα ο 37χρονος είπε πως τα σκυλιά του ήταν φιλικά και εκπαιδευμένα. Λέει ότι δεν κυκλοφορούσαν ελεύθερα. Μάλιστα, ο δικηγόρος του είπε πως αιτία της φονικής επίθεσης στο Ωραιόκαστρο ήταν το… αλυσοπρίονο που ακουγόταν από το σπίτι της άτυχης γυναίκας, με τη μητέρα του 15χρονου κοριτσιού από την Ορεστιάδα να λέει πως επιτέθηκαν στο παιδί της που ήταν πάνω σε… αθόρυβο πατίνι.

 «Τα σκυλιά δεν τα τάραξε το αλυσοπρίονο, γιατί το παιδί μου γυρνούσε με ηλεκτρικό πατίνι και της όρμησαν», είπε η μητέρα της 15χρονης.

Ο 37χρονος άνδρας έχει προφυλακιστεί, με τις νέες καταγγελίες να μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Στην εκπομπή μίλησε ο άνθρωπος που έσωσε το 15χρονο κορίτσι από την επίθεση των τριών σκύλων που επιτέθηκαν και κατασπάραξαν την 50χρονη στην Θεσσαλονίκη.

 «Εκείνο που αντιμετώπισα εκείνη την στιγμή ήταν επίθεση των σκύλων στην μικρή. Με ένα πατίνι το κοριτσάκι περνούσε από το δρόμο και βρέθηκε εκείνη την στιγμή το σκυλί έξω στο δρόμο. Έτυχε εγώ να είμαι στην αυλή μου και το κοριτσάκι έβγαλε έντρομη μία τρομερή στριγγλιά. Εγώ ό,τι  πρόχειρο βρήκα στο πεζοδρόμιο πήγα από πίσω, σε μία απόσταση μικρή έριξα μία πέτρα».