Τραγικό τέλος είχε ο 26χρονος που εξαφανίστηκε στην Καρδίτσα. Όπως ενημέρωσε νωρίτερα το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο 26χρονος εντοπίστηκε σήμερα νεκρός, ενώ το KarditsaLive προσθέτει πως βρέθηκε το μεσημέρι απαγχονισμένος σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη του χωριού, από ομάδες κατοίκων που είχαν δημιουργηθεί προς αναζήτησή του.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί του Α.Τ. Καρδίτσας που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο 26χρονος είχε πάει τις τελευταίες μέρες στον Πρόδρομο Καρδίτσας, ωστόσο απο το μεσημέρι της Τρίτης χάθηκαν τα ίχνη του με αποτέλεσμα την Τετάρτη οι άμεσοι συγγενείς του να δηλώσουν την εξαφάνισή του.

Ο 26χρονος είχε παέι επίσκεψη στο πατρικό του για λίγες ημέρες για να δει τους γονείς του και την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου χάθηκαν τα ίχνη του μυστηριωδώς.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του.

Ωστόσο η αναζήτηση του 26χρονου είχε τραγικό τέλος.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Παναγιώτη που έχασε άδικα έναν δικό της άνθρωπο και δεσμεύεται ότι θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.