Ένα ακόμα περιστατικό bullying έλαβε χώρα στο Ηράκλειο Κρήτης, με μαθητές των πρώτων τάξεων δημοτικού να χτυπούν συμμαθητή τους στα γεννητικά του όργανα, λίγα μέτρα έξω από το σχολείο που φοιτούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretaone.gr, όταν συνέβη το σοβαρό περιστατικό με «πρωταγωνιστές» ανηλίκους, το αγοράκι είχε μόλις σχολάσει και κατευθυνόταν στο σπίτι του, έχοντας παρέα δύο φίλους και συμμαθητές του.

Λίγα μέτρα παραπέρα από το εν λόγω σχολείο, τον περίμεναν οι φερόμενοι ως ανήλικοι δράστες που μαζί τους φέρονται να είχαν παρέα και κορίτσια από το σχολείο.

Μόλις είδαν το παιδί, άρχισαν να το χτυπούν, ακόμα και στα γεννητικά του όργανα.

*Διαβάστε εδώ: Νέα καταγγελία στο σχολείο του Βόλου που ζωγράφισαν τρίλιζα σε 7χρονο - "Τoν κορόιδευαν επειδή έχει τραυλισμό"

Άναυδοι και τρομοκρατημένοι οι φίλοι του προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν και να γλιτώσουν τα χειρότερα.

Μάλιστα, τα δύο πιτσιρίκια της παρέας του θύματος bullying, για καλή του τύχη γνώριζαν πολεμικές τέχνες και όπως - όπως μπόρεσαν και απώθησαν κάπως τους ανήλικους που τον χτυπούσαν.

Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό με τον καυγά να συνεχίζεται μέχρι από τον δρόμο να περάσει ένα ασθενοφόρο.

Οι διασώστες που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε έβαλαν ακόμη και τη σειρήνα τους να χτυπά και πλησίασαν για να βοηθήσουν τον ανήλικο.

Ταυτόχρονα, επί τόπου έσπευσε και μία γυναίκα που σταμάτησε το όχημά της, κατέβηκε και ξεχώρισε τα ανήλικα. Το χτυπημένο αγοράκι υποβασταζόμενο πήγε σε σπίτι φίλου του και από εκεί το παρέλαβε η έντρομη μητέρα του.

Άμεσα ενημερώθηκε ο εκπαιδευτικός της τάξης που φέρεται να δήλωσε αναρμόδιος για το περιστατικό, καθώς ο ξυλοδαρμός του μικρού μαθητή από συμμαθητές τους έγινε έξω από το σχολείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην αρχή της σχολικής χρονιάς οι φερόμενοι δράστες και το θύμα έκαναν παρέα, καθώς όλοι ήρθαν στο εν λόγω σχολείο από άλλα σχολεία του Ηρακλείου.

Το περιστατικό μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην αστυνομία.