Εξελίξεις προαναγγέλλει πως θα υπάρξουν ο Τάσος Ντούγκας, δικηγόρος της οικογένειας της 50χρονης που κατασπάραξαν τρία σκυλιά στην Θεσσαλονίκη μιλώντας στην εκπομπή του MEGA "Live News" και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ο πρώην σύζυγος του θύματος μαζί με τα παιδιά της έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και ψάχνουν την αλήθεια. Είναι συγκλονιστική αυτή η ιστορία, γιατί βλέπουμε στην αρχή ότι ο κατηγορούμενος άλλα πράγματα έλεγε, άλλα έγιναν κι άλλα αποδεικνύονται. Θεωρώ ότι σε λίγες μέρες θα έχουμε εξελίξεις που πολλοί δεν περιμένουν».

"Η τρύπα στον φράχτη δεν μπορεί να έγινε από τα σκυλιά"


Σχετικά με την τρύπα που υπάρχει στον φράχτη του 37χρονου ιδιοκτήτη των σκύλων, ο δικηγόρος ανέφερε: «Η τρύπα στον φράχτη δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι έγινε από τα σκυλιά. Σήμερα που μετρήθηκε η συγκεκριμένη τρύπα έχει διάσταση 18 – 20 εκατοστά. Αυτά τα μεγαλόσωμα σκυλιά δεν υπάρχει περίπτωση να μπορούσαν να περάσουν από εκεί».

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Τα σκυλιά του 37χρονου είχαν επιτεθεί και σε ανήλικη – Νέες μαρτυρίες: “Δεν ήθελε να τα έχει δεμένα”

Και τόνισε ο κ. Ντούγκας: «Στην συγκεκριμένη υπόθεση βλέποντας και την παραβατικότητα του κατηγορούμενου δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Εμείς δεν δεχόμαστε τον ισχυρισμό ότι τα σκυλιά πέρασαν από την συγκεκριμένη τρύπα».

Υπενθυμίζεται πως ο 37χρονος πήρε το δρόμο για τις φυλακές κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Δείτε όσα είπε ο κ. Ντούγκας στην εκπομπή "Live News"