Ο αστυνομικός από την Βοιωτία που μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Η γυναίκα την ώρα που πήγαινε στο αστυνομικό τμήμα να καταθέσει μήνυση για παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων, δέχθηκε επίθεση από τον 54χρονο με μαχαίρι, με την ίδια να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς εκτός κινδύνου.

Σε βάρος του αστυνομικού έχει ασκηθεί δίωξη και διεξάγεται ΕΔΕ.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας Λιβαδειάς τού άσκησε δίωξη για παραβίαση του νόμου περί όπλων, πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Την πρώην σύντροφό του μαχαίρωσε 54χρονος αστυνομικός από τη Βοιωτία, ο οποίος παρά την δικαστική απόφαση που είχε εκδοθεί σε βάρος του, ώστε να μην την πλησιάζει, εκείνος πήγε στο χώρο εργασίας της και ζητούσε να τη δει.

Η γυναίκα του ζήτησε να φύγει λέγοντας ότι αν δεν το κάνει θα καταθέσει μήνυση εναντίον του για την παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που ισχύουν.

Ο αστυνομικός δεν συμμορφώθηκε και τότε εκείνη πήγε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει μήνυση. Εκεί όμως την περίμενε και πάλι ο πρώην φίλος της, ο οποίος έξω από το ΑΤ, όχι μόνο την έβρισε, αλλά τράβηξε και μαχαίρι και την τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματός της, ευτυχώς ελαφρά