Μεγάλη έκταση έχει πάρει στα αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης η είδηση για τον τραυματισμό των τριών Κρητικών από τους δύο υπηκόους Αλβανίας τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι.

Πιο συγκεκριμένα το αλβανικό δίκτυο top-channel.tv μεταδίδει πως «ο 37χρονος Ν.Ι ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε καταζητείται από τις ελληνικές αρχές ως ύποπτος δράστης του τραυματισμού τριών ατόμων στο Γκάζι στο κέντρο της Αθήνας, τα ξημερώματα του Σαββάτου».

«Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά μία παρέα τριών ανδρών έξω από μπαρ μετά από λεκτική αντιπαράθεση.

Νωρίτερα η αστυνομία συνέλαβε τον 33χρονο Ε.Τ συνοδηγό του ανθρακί τζιπ που οδηγούσαν. Ο ίδιος είπε στην ΕΛ.ΑΣ ότι δεν πυροβόλησε εκείνος κατά των θυμάτων, κάτι που φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσαν οι αρχές.

Ο 37χρονος έχει απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα και έχει επιστρέψει. Μάλιστα το 2012 βρισκόταν μεταξύ των βασικών υπόπτων για ένοπλη ληστεία στον Αυλώνα.

Η ΕΛ.ΑΣ τον έχει κηρύξει καταζητούμενο σε όλα τα συνοριακά σημεία που συνδέουν τη χώρα με γειτονικές χώρες ενώ παράλληλα η επιχείρηση για τη σύλληψή του συνεχίζεται».

Διαβάστε ακόμα: Πυροβολισμοί στο Γκάζι: "Εγώ έριξα ένα χαστούκι, δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει", είπε ο 33χρονος που συνελήφθη

Ο 33χρονος συλληφθείς μιλώντας στους αστυνομικούς του τμήματος Εκβιαστών ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως δεν γνωρίζει πού κρύβεται ο συνεργός του, ενώ ο ίδιος υποστήριξε πως το μόνο που έκανε ήταν να χαστουκίσει κάποιους εκ των θυμάτων μετά τη λογομαχία που είχαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο 33χρονος κατηγορούμενος δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για τον συνεργό του, εάν παραμένει στη χώρα μας ή εάν έχει φύγει από την Ελλάδα με προορισμό την Αλβανία, όπως είχε κάνει εξάλλου και κατά το παρελθόν μετά από αιματηρή επίθεση με έναν νεκρό σε καφετέρια στη Νέα Φιλαδέλφεια.