Αναστάτωση επικρατεί στην Εύβοια, λόγω καταγγελιών για επίθεση αδέσποτων σκύλων σε παιδιά.

Εύβοια: Τι αναφέρει η μητέρα κοριτσιού που δέχθηκε επίθεση

Τα περιστατικά, σύμφωνα με μαρτυρίες γονέων στο evima.gr, σημειώθηκαν στη Χαλκίδα Εύβοιας. Όπως αναφέρει η μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, τα αδέσποτα άρχισαν να τρέχουν πίσω από το παιδί της μετά την λήξη των σχολικών μαθημάτων και το έριξαν κάτω προκαλώντας του τραύματα στον γοφό και μελανιές στα μπράτσα από δαγκώματα.

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια της έντρομης γιαγιάς του, που είχε πάει στο σημείο για να πάρει το παιδί και τον αδελφό του από το σχολείο. «Έτρεξαν δύο μπαμπάδες και τράβηξαν το παιδί από τα δόντια τους», περιγράφει η μητέρα, προσθέτοντας πως το κοριτσάκι έλαβε τις πρώτες βοήθειες από παιδίατρο του Βασιλικού, όπου και μεταφέρθηκε άμεσα.

Μάλιστα, συμπληρώνει πως το παιδί χρειάστηκε να πάρει αντιβίωση μέχρι να κλείσουν οι πληγές, ενώ κρίθηκε καλύτερο να μην του γίνουν ράμματα και η πληγή να μείνει ανοιχτεί για να καθαριστεί από μικρόβια.

Και δεύτερη μητέρα περιγράφει πώς το παιδί της δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκύλων στην Εύβοια

Την ίδια ώρα και δεύτερη μητέρα αγοριού περιγράφει πώς το παιδί της δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκύλων στο Βασιλικό Εύβοιας δίπλα σε Δημοτικό σχολείο. Ακόμη, ανέφερε πως έχει ήδη μιλήσει με τον Δήμο Χαλκιδέων, ο οποίος ήταν ενήμερος, καθώς έχουν γίνει κι άλλες καταγγελίες για ανάλογα περιστατικά.

Διαβάστε ακόμα: Νέα καταγγελία για τον 37χρονο ιδιοκτήτη των σκυλιών: “Με ακολούθησε μέχρι το ασανσέρ – Είχε κατεβάσει το παντελόνι του”

Παράλληλα, θύμα επίθεσης 5 σκύλων στο Βασιλικό, δηλώνει και γυναίκα με ανάρτηση της στο facebook, εφιστώντας την προσοχή στους κατοίκους του Δήμου Ληλαντίων. «Μας κύκλωσαν και έφτασαν σχεδόν στο μισό μέτρο από εμάς. Εμείς γυρνούσαμε απ’ την μεριά που είναι η σχολή που γίνονται τα σεμινάρια κ εκείνα απτην απέναντι μεριά με το που μας είδαν έτρεξαν καταπάνω μας» έγραψε η ίδια.