Στη Χαλκίδα ο ουρανός γέμισε από τα "Φαναράκια των Ευχών", το οποίο είναι μία παράδοση που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, βάζοντας τους κατοίκους και τους περαστικούς στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων.

Στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου, ο Πανευβοïκός Σύλλογος Κακοποιημένης Γυναίκας & Παιδιού «Ο Καλός Σαμαρείτης» με την συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ διοργάνωσαν την όμορφη εκδήλωση.


Τα «Φαναράκια των Ευχών» απελευθερώθηκαν στον ουρανό της πρωτεύουσας της Εύβοιας και χάρισαν ένα μοναδικό θέαμα σε μικρούς και μεγάλους.

Την παράσταση έκλεψε ένα νεόνυμφο ζευγάρι που έκανε τη δίκη του ευχή και άφησε το φαναράκια να φύγει ψηλά στον ουρανό της παλίρροιας!


Δεκάδες φαναράκια είχαν φωτίσει τον ουρανό της Εύβοιας και πριν από μία εβδομάδα στο Αλιβέρι, στέλνοντας στον γαλαξία ευχές και χαμόγελα ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η «Νύχτα των Ευχών» έχει γίνει πλέον το αγαπημένο έθιμο της Εύβοιας, καθώς γίνεται κάθε χρόνο σε αρκετές περιοχές του νησιού από το βορά έως το νότο και χαρίζει μαγικές εικόνες σε μικρούς και μεγάλους, από τα φαναράκια που γεμίζουν τον ουρανό.