Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καλλιθέας Πατρών, στις 2 μ.μ., θα τελεστεί σήμερα, Tετάρτη 20/12/2023, η κηδεία του 29χρονου Χρήστου Κουρουνιώτη, του αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έχασε τη ζωή του σε καταδίωξη στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στον Ασπρόπυργο, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η Πάτρα έχει βυθιστεί στη θλίψη για τον άδικο χαμό του νεαρού ένστολου Πατρινού, ο αδελφός του οποίου είναι επίσης αστυνομικός και υπηρετεί στα ΜΑΤ στην Πάτρα, όπως αναφέρει το pelop.gr.

Σπαρακτικά λόγια του πατέρα του: «Ασχολήθηκαν με την Αστυνομία, γιατί δεν υπήρχε δουλειά στην Πάτρα. Πήγε ο ένας, μετά ήρθε και ο άλλος. Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια, να μην τον άφηνα να πάει. Αντίρρηση δεν είχα, φόβο είχα…». Ο πρωτότοκος γιος του ήταν εκείνος που ενημέρωσε τους γονείς για τον θάνατο του αδελφού του.

*Διαβάστε ακόμα: Ασπρόπυργος: Νέα σύλληψη για την καταδίωξη που οδήγησε στον θάνατο του 29χρονου αστυνομικού

Εν τω μεταξύ, χθες συνελήφθη 17χρονος Ρομά για τη θανάσιμη καταδίωξη. Φέρεται πως είχε εμπλακεί και το 2022 στην καταδίωξη του Περάματος, όπου έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών ομόφυλός του. «Ξέρω ότι έχει συλληφθεί ένας άνθρωπος. Δεν νιώθω καλύτερα. Τι να νιώσω; Δικαίωση; Δεν υπάρχει κάποια δικαίωση. Χάθηκε ο αδερφός μου και θα κοιτάμε για μία κλοπή, που αύριο θα είναι έξω;», δήλωσε ο 33χρονος αδελφός του αδικοχαμένου Χρήστου.