Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν για άλλη μια μέρα οι οδηγοί, καθώς αυξημένη είναι η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. 

Στο «κόκκινο» η κίνηση αυτή την ώρα σε πολλούς κεντρικούς δρόμους της Αττικής με τα μεγαλύτερα προβλήματα να σημειώνονται στον Κηφισό, στην άνοδο από τον Ρέντη έως και τους Αγίους Αναργύρους ενώ με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κίνηση από τις Τρεις Γέφυρες έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην κάθοδο τα προβλήματα εστιάζονται από τον κόμβο Καλυφτάκη έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ίδια στιγμή στην Κηφισίας υπάρχει μποτιλιάρισμα στην κάθοδο και συγκεκριμένα από το Μαρούσι μέχρι και την Καποδιστρίου. Στην άνοδο τα προβλήματα καταγράφονται από την Κατεχάκη έως και την Εθνικής Αντιστάσεως και από την Φιλοθέη έως και το Δαχτυλίδι.

Σημαντικές καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Μεταμόρφωση υπάρχουν καθυστερήσεις από τον κόμβο του Γέρακα έως και την έξοδο για Λαμία ενώ στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο τα προβλήματα εστιάζονται από τη Μεταμόρφωση εως και την έξοδο της λεωφόρου Πεντέλης.

Όσον αφορά το κέντρο της Αθήνας στο «κόκκινο» είναι η Βασιλίσσης Σοφίας από τον Ευαγγελισμό μέχρι και το Σύνταγμα, η Βασιλέως Κωνσταντίνου από το Χίλτον έως και το Καλλιμάρμαρο, η λεωφόρος Αμαλίας από τις Στύλους του Ολυμπίου Διός έως και το Σύνταγμα, η Πανεπιστημίου σε όλο της το μήκος, όπως επίσης και η Βουλιαγμένης από τη διασταύρωση με την Αρδηττού έως και τον Άγιο Ιωάννη. Παράλληλα στο «κόκκινο» είναι η Καλλιρόης από την έξοδο της Συγγρού έως και την αρχή της Βουλιαγμένης.


kinisi-xartis

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για την Αττική ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για τη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ