Γαμήλια εμβατήρια για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και την αγαπημένη του Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Ontime, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή.

Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό μοναστήρι, που το επισκέπτεται πάρα πολύς κόσμος απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό. Η φήμη του οφείλεται στους εξορκισμούς που γίνονται εκεί, αλλά και στο διάβασμα των ευχών του αγίου Κυπριανού και της αγίας Ιουστίνης σε πιστούς.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Πλεύρης για Σιακαβάρα: "Της έκανα πρόταση γάμου με άλογο, έβγαλα το σπαθί, κρατούσα τα λουλούδια..."


Πότε παντρεύτηκαν Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα

Το ιερό μυστήριο του γάμου τελέστηκε τη Δευτέρα στις 18 Δεκεμβρίου με άκρα μυστικότητα, μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γάμος είχε κανονιστεί αρκετό καιρό πριν, με όλες τις λεπτομέρειες. Κανένας όμως από τους δύο δεν ήθελε να το μοιραστεί και να το δημοσιοποιήσει.


Τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη δεν παρευρέθηκαν

Σύμφωνα με όσα μας είπε η νύφη, στο γάμο παρευρέθηκαν «όσοι έπρεπε να είναι». Οι πληροφορίες θέλουν τους καλεσμένους να είναι ελάχιστοι, λιγότεροι από δέκα άτομα, με τα παιδιά του Κ. Πλεύρη, τον Θάνο Πλεύρη και την αδελφή του Φένια, να μη βρίσκονται στο πλευρό του πατέρα τους. Κουμπάρος ήταν ένας καλός φίλος του Κωνσταντίνου Πλεύρη.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα: Τα παθιασμένα φιλιά του ζευγαριού σε βραδινή τους έξοδο (Εικόνες)


Τζόρτζια Σιακαβάρα στην «ONtime»: Είμαι πολύ ευτυχισμένη γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα της κοινής ζωής μας

Η «ΟΝ time» επικοινώνησε με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, η οποία επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός και δέχτηκε τις ευχές μας. Δήλωσε πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα της κοινής ζωής της με τον αγαπημένο της.

Tο ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime.