Μετά τις Ευρωεκλογές η κυβέρνηση θα ανοίξει τα χαρτιά της για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Όπως αποκάλυψε στο Live News η Χριστίνα Κοραή η κυβέρνηση έχεει μελετήσει τις επόμενες κινήσεις της για τον επίμαχο νόμο της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Την ίδια ώρα με επιστολή της η Ιερά Σύνοδος σε όλες τις Μητροπόλεις τάσσεται κατά του πολιτικού γάμου ετερόφυλων και ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. 

Διαβάστε επίσης: Ιερά Σύνοδος για τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών: Τα παιδιά δεν είναι ούτε κατοικίδια, ούτε αξεσουάρ για όποιον θέλει να νιώσει κηδεμόνας

 «Τα παιδιά δεν είναι ούτε κατοικίδια ζώα συντροφιάς για όποιον θέλει να νιώσει κηδεμόνας ούτε αξεσουάρ, που θα επισημοποιήσουν ή θα καταστήσουν κοινωνικά αποδεκτή μια ομόφυλη συμβίωση», αναφέρεται στην επιστολή.

Αποφασισμένη να φέρει το νόμο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια η κυβέρνηση

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να φέρει το νόμο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Πληροφορίες της δημοσιογράφου αναφέρουν πως η κυβέρνηση θα φέρει τον νόμο στα θερινά τμήματα της Βουλής, μετά τις ευρωεκλογές, ενώ θα δοθεί και πράσινο φως για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Η τελική απόφαση, σημείωσε η Χριστίνα Κοραή, βρίσκεται στα χέρια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.