Έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής 22/12 στο Ηράκλειο ο Γιάννης Ο., ο μικρός αδερφός του νιόπαντρου Δημήτρη που νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Γεννηματάς, μετά το μακελειό που έλαβε χώρα στο Γκάζι, το περασμένο Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι η παρέα των τριών Κρητικών δέχτηκαν πυροβολισμούς στο κεφάλι από έναν άνδρα από την Αλβανία, τον οποίο εξακολουθούν να αναζητούν οι Αρχές.

*Διαβάστε εδώ: Πυροβολισμοί στο Γκάζι: "Δεχτήκαμε τρεις σφαίρες στο κεφάλι και δεν είχαμε θύματα - Δεν έχει ξαναγίνει αυτό"

Ο Γιάννης βρίσκεται πλέον στο σπίτι του στα Μάλια, ο αδερφός του νοσηλεύεται σε καταστολή στην Αθήνα και ο φίλος τους Φραγκίσκος υποβλήθηκε σε χειρουργείο στην γνάθο.


Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια του Γιάννη μετά την ένοπλη επίθεση στο Γκάζι

«Νιώθω τυχερός που κατέληξα ζωντανός και δεν έπαθα ζημιά. Είναι η χειρότερη περιπέτεια της ζωής μου και θα συνεχίσει, εφόσον ο αδερφός μου είναι μέσα στο νοσοκομείο και μέχρι να ξεχαστεί θα περάσουν χρόνια. Όλοι έχουμε το μυαλό μας στον Δημήτρη. Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι εκτός κινδύνου, αλλά η νοσηλεία του θα πάρει πολύ καιρό.

Για να ξυπνήσει το μίνιμουμ λένε οι γιατροί θα πάρει 10 μέρες, γιατί είναι σε καταστολή. Η αγάπη που έχουμε εισπράξει είναι τεράστια. Είναι απίστευτα και μας έχουν συγκινήσει», δήλωσε ο Γιάννης στο Κρήτη TV.