Σε βαρύ πένθος έχει κυληστεί η μουσική "οικογένεια" του Βασίλη Καρρά, η δισκογραφική εταιρεία Minos EMI. Η εταιρεία που ανήκε σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook το δικό της "αντίο" στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος "θα είναι πάντα εδώ, στις καρδιές μας".

Η ανακοίνωση της εταιρείας

«Με μεγάλη και βαθειά λύπη αποχαιρετούμε τον Βασίλη Καρρά, τον δικό μας Βασίλη, τον άρχοντα του λαϊκού μας τραγουδιού. Αυθεντικός, απλός, αληθινός, στενός συνεργάτης επi δεκαετίες και γνήσιος λαϊκός ο Βασίλης Καρράς θα μας λείψει, αλλά θα είναι πάντα εδώ, στις καρδιές μας και στα τραγούδια του που θα τραγουδιούνται πάντα», γράφει χαρακτηριστικά η ανάρτηση της εταιρείας, την οποία συνοδεύει μία φωτογραφία του αείμνηστου ερμηνευτή. Πιστεύαμε όλοι στο θαύμα των ημέρων που δυστυχώς δεν έπιασε… Τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Με μεγάλη και βαθειά λύπη αποχαιρετούμε τον Βασίλη Καρρά, τον δικό μας Βασίλη, τον άρχοντα του λαϊκού μας τραγουδιού....

Δημοσιεύτηκε από Minos Emi στις Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023

Την Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου, στις 9 το πρωί η σορός του Βασίλη Καρρά θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη και θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα ως τη μία το μεσημέρι.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι, όπου και θα γίνει η ταφή του

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.