Πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά που έκανα ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα, σε ένα πραγματικά μαγικό σκηνικό. Και φέτος, με τη συμβολή του Δήμου Αθηναίων σκέφτομαι να το επαναλάβω. Τι θα δούμε; Τραγούδι και χορό σε ένα υπέρλαμπρο σκηνικό.

Στις 31/12, στην πλατεία Συντάγματος θα απολαύσουμε δύο ξεχωριστές συναυλίες με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Μαρίνα Σάττι.

Η φιέστα θα ξεκινήσει στις 22.00 με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων και οικοδεσπότες τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Θανάση Αναγνωστόπουλο. Το δίδυμο του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1 θα υποδεχθεί στη σκηνή τον νέο δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα θα δώσει το σύνθημα για την παραδοσιακή αντίστροφη μέτρηση της αλλαγής του χρόνου, ενώ πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον αττικό ουρανό καλωσορίζοντας το 2024. «Καθώς υποδεχόμαστε το 2024, ανοίγουμε νέο κεφάλαιο για την Αθήνα», δήλωσε ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Διαβάστε ακόμα: Οι τιμές στα μπουζούκια κατά τη διάρκεια των γιορτών (Βίντεο)


Δύο ξεχωριστές συναυλίες στην πλατεία Συντάγματος την Πρωτοχρονιά

Η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει από τις 22.55 live όλο το σόου. Την κορδέλα τώρα για το 2024 κόβει ο Νίκος Πορτοκάλογλου, με μουσική παράσταση με γνωστά τραγούδια του, αλλά και πιο «πειραγμένα» κοκτέιλ ελληνικών και ξένων τραγουδιών. Μαζί του στη σκηνή θα είναι η λαϊκή ερμηνεύτρια Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης, συνοδοιπόρος στις ζωντανές εμφανίσεις του, και η μπάντα Ευγενείς Αλήτες με τους Θανάση Τσακιράκη, Ηλία Λαμπρόπουλο, Αλέξανδρο Ζουγανέλη και Κατερίνα Λιάκη. Το «παρών» θα δώσει και η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2024, Μαρίνα Σάττι.

Από τη «Μάντισσα» ως τη «Yέννα» κι από το εύρος της παραδοσιακής μουσικής των Βαλκανίων έως την τραπ, θα μας ξεσηκώσει με ζουρνά, νταούλι, πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα, μπιτ.


Πάρτι στη Βαρβάκειο με γνωστούς djs

Παράλληλα, από τις 23.00, και αυτή την Πρωτοχρονιά, η Βαρβάκειος μετατρέπεται στο απόλυτο πρωτοχρονιάτικο dance floor, με διαδοχικά sets πασίγνωστων djs! «Let’s dance», που έλεγε και ο αξέχαστος Ντέιβιντ Μπόουι. Έλλη Σολδάτου Π Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα με Πορτοκάλογλου - Σάττι και στη Βαρβάκειο πάρτι με γνωστούς djs

H Aθήνα υποδέxεται το 2024! Βύρων Τσουράπης, συνοδοιπόρος στις ζωντανές εμφανίσεις του, και η μπάντα Ευγενείς Αλήτες με τους Θανάση Τσακιράκη, Ηλία σει και η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2024, Μαρίνα Σάττι. Από τη «Μάντισσα» ως τη «Yέννα» κι από το εύρος της παραδοσιακής μουσικής των Βαλκανίων έως την τραπ, θα μας ξεσηκώσει με ζουρνά, νταούλι, πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα, μπιτ. Παράλληλα, από τις 23.00, και αυτή την Πρωτοχρονιά, η Βαρβάκειος μετατρέπεται στο απόλυτο πρωτοχρονιάτικο dance floor, με διαδοχικά sets πασίγνωστων djs! «Let’s dance», που έλεγε και ο αξέχαστος Ντέιβιντ Μπόουι.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή