Παραβατική συμπεριφορά επιδείκνυαν τα δύο αδέρφια, ο 18χρονος και ο 16χρονος, οι οποίοι διέμεναν σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Σταδίου, στη Νέα Σμύρνη.

Αποκορύφωμα της περίεργης συμπεριφοράς τους ήταν η δολοφονία του ανήλικου από τον ίδιο του τον αδερφό με ένα ψαλίδι.


Καταγγελίες για κλοπές

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες των «Παραπολιτικών», η αστυνομία είχε έρθει τουλάχιστον 10 φορές στο σπίτι της οικογένειας εξαιτίας της συμπεριφοράς των νεαρών παιδιών.

*Διαβάστε εδώ: Αδελφοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Τα δύο αγόρια είχαν τσακωθεί ξανά έντονα στο παρελθόν - Είχαν βγάλει μαχαίρι και σιδηρογροθιά

Σε βάρος τους είχαν γίνει καταγγελίες για κλοπές μάλιστα μία από αυτές αφορούσε κλοπή παπουτσιών από διαμέρισμα του 2ου ορόφου της πολυκατοικίας, στην οποία διέμεναν.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού είδε από την κάμερα ασφαλείας τον δράστη και τον αναγνώρισε, ενημερώνοντας τόσο τον διαχειριστή της πολυκατοικίας όσο και τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας των αστυνομικών, τα δύο παιδιά διαπληκτίζονταν συχνά. Η συμπεριφορά τους έδειχνε πως κάτι δεν πήγαινε καλά στην οικογένεια, με τον πατέρα να είναι εξαφανισμένος για διαστήματα και τη μάνα να δείχνει ανίκανη να τα συνεφέρει.

Ο πατέρας των αγοριών εργαζόταν ως αυτοκινητιστής, ενώ η μητέρα δούλευε σε καταστήματα.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει εξαιτίας των προβλημάτων που προέκυψαν από την συμπεριφορά του καθ’ ομολογίαν δράστη.

Μάλιστα, για τουλάχιστον 1,5 χρόνο είχαν μετακομίσει στην Κέρκυρα, προκειμένου ο αδελφοκτόνος να μπορεί να εκτονώνεται, αφού είχε διαγνωστεί με σύνδρομο.

Όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε η οικογένεια και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στη Νέα Σμύρνη.

Χθες το βράδυ της Τρίτης, στο σπίτι βρίσκονταν η γιαγιά ο παππούς η σύντροφος του 18χρονου η μητέρα και το θύμα. Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Αιτία του φονικού ήταν μία μπλούζα που πήρε κρυφά από το συρτάρι του αδερφού του ο 16χρονος, κίνηση που εξαγρίωσε τον δράστη, ο οποίος άρπαξε ένα ψαλίδι και άρχισε να το καρφώνει με μανία σε διάφορα σημεία του σώματος του αδερφού του.

Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας ακούγοντας τους φωνές κάλεσε τους αστυνομικούς, οι οποίοι μπήκα στο σπίτι και έντρομοι είδαν το αποτρόπαιο σκηνικό.

Αρχικά, κανείς δεν ήθελε να παραδεχθεί ότι δράστης του φονικού ήταν ο 18χρονος.

Ωστόσο, νωρίς τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο αδελφοκτόνος έσπασε και ομολόγησε την πράξη του.

Ο κατηγορούμενος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών.