Βουβός θρήνος στη Γαλιά, εκεί όπου οι κάτοικοι θρηνούν για τον χαμό του 40χρονου επισμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, Επαμεινώνδα Κωστέα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 40χρονος πιλότος, που σχεδίαζε να περάσει την Πρωτοχρονιά στο χωριό μαζί με την οικογένεια της συζύγου του Ειρήνης, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το μοιραίο εκπαιδευτικό αεροσκάφος τύπου Τ-2 Buckeye κατέπεσε χθες στις 11:30 το πρωί, λίγο πριν την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος, στην Καλαμάτα.

*Διαβάστε ακόμα: Πρωτοχρονιά στην Κρήτη θα έκανε ο αδικοχαμένος επισμηναγός: "Έφυγε ο άγγελός μου, έφυγε το παιδί μου", λέει συντετριμμένη η αδελφή του


Πρόκειται για μια ακόμη τραγωδία που έρχεται να προστεθεί σε αυτές που έχει βιώσει η οικογένεια της συζύγου του, που έχει χτυπηθεί δύο ακόμη φορές σκληρά από την μοίρα.

Όπως δήλωσαν στο Creta24 κάτοικοι της Γαλιάς, η χήρα του αδικοχαμένου επισμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, έχει χάσει δύο από τους τρεις αδερφούς της. Ο ένας αδερφός της έφυγε μάλιστα από τη ζωή σε μικρή ηλικία – περίπου 6 ετών- όταν υπέστη ηλεκτροπληξία, αφού από λάθος έβαλε το χέρι του σε πρίζα. Το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών.

«Έχασαν τρίτο παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά κάτοικος του χωριού.
Πηγή:creta24