Τον άνθρωπο που παρέσυρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε έναν 36χρονο ναυτικό στην Άνω Γλυφάδα αναζητούν οι αστυνομικοί της τροχαίας τα τελευταία 24ωρα.

Πρόκειται για τον ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο και κινείτο στην οδό Προποντίδος. Στη συμβολή της με την οδό Βυζαντίου, ο οδηγός του οχήματος παραβίασε το στοπ και παρέσυρε τον 36χρονο Μάνο Βρέντζο, ο οποίος κινείτο με τη μηχανή του και πήγαινε στο σπίτι του.
anw_glufada

Ο άντρας δεν σταμάτησε ούτε στιγμή για να δει εάν άτυχος ναυτικός ήταν καλά στην υγεία του, αντιθέτως έσπευσε να εξαφανιστεί και έως και αυτήν την ώρα αναζητείται.
troxaio_glyfada
ano_glufada_troxaio

Η σύζυγός του Μαρίνα Αργυρού, μιλά αποκλειστικά στα parapolitika.gr και ζητά από οποιονδήποτε έχει την παραμικρή πληροφορία για τον ασυνείδητο οδηγό να την δώσει στις αρχές.

Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες στην ευρύτερη περιοχή της Τερψιθέας, προκειμένου να εντοπίσουν την πινακίδα του οχήματος και να φτάσουν έτσι στην ταυτότητα του οδηγού.

*Διαβάστε εδώ: Τροχαίο στη Γλυφάδα: Συγκλονίζει ο πατέρας του 36χρονου που εγκατέλειψαν - "Βοηθήστε μας να βρούμε τον δράστη"