Έφυγε από τη ζωή παραμονές Χριστουγέννων η Λιάνα – Εύα Αμούτζα, γνωστό μοντέλο και ιδιοκτήτρια αλυσίδας ινστιτούτων ομορφιάς.

Η τραγική είδηση του θανάτου της γέμισε θλίψη στην τοπική κοινότητα του Βόλου, απ' όπου ήταν η καταγωγή της.

Το μοντέλο πέθανε πρόωρα και αναπάντεχα την παραμονή των Χριστουγέννων, σύμφωνα με τοπικά Μέσα, μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Διαβάστε ακόμα: ''Ήρθε, έφερε το δώρο και έπεσε'' - Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μιλά για τον ξαφνικό θάνατο του 28χρονου αδελφού του (Βίντεο)

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση του φίλου της Χρήστου Κολοβού, ο οποίος έγραψε στο Facebook: «Μου έλεγες εμείς θα γεράσουμε μαζί φιλαράκο… και θα χαμογελάμε πάντα, όμως δεν κράτησες τον λόγο σου και έφυγες μακριά χωρίς επιστροφή… Εγώ κρατάω τις καλές στιγμές, θα σε αγαπώ πάντα και θα θυμάμαι το χαμόγελό σου».

Ο ίδιος ανήρτησε σειρά φωτογραφιών της άτυχης γυναίκας, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.


Η θεία και οι ξαδέρφες της Λιάνας - Εύας Αμούτζα έγραψαν στο Facebook: «Πάντα είχες υψηλούς στόχους. Ήθελες να φτάσεις ψηλά. Ποτέ όμως δεν φανταζόμασταν ότι θα φτάσεις τόσο ψηλά. Καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων ψυχούλα μας όμορφη. Το Φως Του Χριστού μας να σε οδηγήσει κοντά Του. Σ'αγαπάμε πολύ και θα σ'αγαπάμε για πάντα. Η θεία σου και οι ξαδέλφες σου...!!!».

Στον θάνατο της Εύας – Λιάνας Αμούτζα αναφέρεται επίσης η ανάρτηση της τραγουδίστριας Μαρίας Μπέλλου, η οποία ανέφερε στα social media: «Καλύτερες φίλες στα εφηβικά μας χρόνια σχεδόν αδελφές. Σ’ αγαπάω καλό ταξίδι στο φως. Παίρνεις ένα κομμάτι της καρδιάς μου μαζί σου».


Λιάνα-Εύα Αμούτζα: Η πορεία της ως μοντέλου και το πέρασμα στο επιχειρείν

Σημειώνεται ότι η Λιάνα-Εύα Αμούτζα είχε μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία ως μοντέλο, με το πρόσωπό της να έχει φιλοξενηθεί σε εξώφυλλα πολλών γνωστών περιοδικών.

Παράλληλα, η ίδια είχε πρωταγωνιστήσει και σε video clips γνωστών τραγουδιστών, μεταξύ αυτών σε εκείνο του τραγουδιού «Λόγω τιμής» του Θάνου Πετρέλη.

Την πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ ακολούθησε η δημιουργία μιας από τις πλέον γνωστές αλυσίδες ινστιτούτων ομορφιάς στην Αττική.