Δεν έχει συνέλθει ακόμα από το φρικτό τροχαίο στο Πέραμα με τον ακρωτηριασμό που σημειώθηκετα ξημερώματα των Χριστουγέννων, η 22χρονη Ηλιάνα. ’Αλέξανδρε δεν έχω πόδια!’’ είχε πει χθες στην εκπομπή LiveNews στο MEGA, περιγράφοντας τα πρώτα της λόγια στο φίλο της μετά το τροχαίο.

Την ίδια ώρα, ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που «έχασε» το ένα πόδι του στο τροχαίο στο Πέραμα, παλεύει να σώσει το άλλο. Σύμφωνα με στενό συγγενή της 22χρονης που μίλησε στο LiveNews, ο μεγάλος κίνδυνος τώρα, είναι ο κοροναϊός που βρίσκεται σε έξαρση.

Τροχαίο στο Σχιστό: Εκτός κινδύνου οι δύο νέοι που ακρωτηριάστηκαν – Γιατί οι γιατροί παραμένουν συγκρατημένοι

‘’Και οι δυο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου ωστόσο, οι γιατροί παραμένουν συγκρατημένοι. Εξαιτίας του κορονοϊού, που βρίσκεται σε έξαρση, ανησυχούν. Η Ηλιάνα χτες σφάδαζε στους πόνους και ζήτησε από τους γιατρούς να αλλάξουν τα παυσίπονα. Η ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχημη με την μητέρα της να είναι συνέχεια στο πλευρό της’’.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να την επισκεφτεί στο νοσοκομείο και η τρίχρονη κορούλα της που ήταν η μοναδική σκέψη της όταν η 22χρονη μπήκε στην εντατική.

‘’Μου είπαν ότι ζητούσα κι έλεγα «Γωγώ» στην εντατική. Η Γωγώ είναι η κόρη μου’’, είχε πει η ίδια στο MEGA.

''Αν δεν φορούσαμε ζώνες, δεν θα μιλούσαμε τώρα μαζί'' έχει παραδεχτεί η Ηλιάνα, μιλώντας για την μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει το αυτοκίνητο, τη στιγμή που έγινε το ατύχημα. Ταχύτητα που όπως αποδείχθηκε, άλλαξε για πάντα τη ζωή των δύο νέων ανθρώπων, που είχαν βγει για να διασκεδάσουν την παραμονή των Χριστουγέννων.