Μια όμορφη και παράλληλα πολύ εντυπωσιακή έκπληξη επιφύλαξαν άνδρες της Πυροσβεστικής των Χανίων, σε παιδιά, γονείς και στους εργαζόμενους στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων.

Το απόγευμα της Παρασκευής (29/12), τρία φωταγωγημένα πυροσβεστικά οχήματα μετέφεραν τους υπαλλήλους της υπηρεσίας, οι οποίοι πραγματοποίησαν μια φαντασμαγορική είσοδός τους στον όροφο του νοσοκομείου με τη βοήθεια βραχιονοφόρου οχήματος, καθώς και από την κεντρική είσοδο, προκειμένου να μεταβούν στην Παιδιατρική κλινική.





Οι πυροσβέστες, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργο Μπέα, είπαν τα κάλαντα και μοίρασαν ευχές, δώρα και γλυκίσματα στους νοσηλευόμενους ασθενείς και εργαζόμενους τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Πρόκειται για μια διαφορετική δράση του Πυροσβεστικού Σώματος που προάγει την αξία της αλληλεγγύης, της υγείας και της ζωής.

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Αρχιπύραρχο κ. Τσικαλά Γεώργιο, τον Διοικητή 1ου Π.Υ. Υποπυραγό κ. Κατσιφαράκη Δημήτρη, τον Διοικητή, Πύραρχο κ. Τσιλιμιγκάκη Ξενοφώντα, για τη συνεργασία τους με την 7η Υ.ΠΕ Κρήτης.





Κυρίως όμως τους ευχαριστεί για την καθημερινή προσφορά τους στον συνάνθρωπο και το έργο τους για την προστασία της ζωής, όπως αυτή εκδηλώνεται με ένα διαφορικό τρόπο σε αυτές τις εκδηλώσεις προσφέροντας πολύτιμες στιγμές χαράς και αλληλεγγύης στους νοσηλευόμενους ασθενείς τις γιορτινές ημέρες.