Δύο απώλειες που μετράει στη ζωή του και που του στοίχισαν πολύ, χαρακτήρισαν τη ζωή του Γιώργου Παπαδάκη. Ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε  σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα τις απώλειες που του στοίχισαν.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, μετά τον θάνατο των γονιών του έχασε και τον 49χρονο αδερφό του Μάρκο αλλά και την αδερφή του Μαρία η οποία είχε Σύνδρομο Down.

Tα δύο αδέρφια την φρόντιζαν και την είχαν σαν κόρη τους. Ο Γιώργος Παπαδάκης μάλιστα λύγισε στον τηλεοπτικό αέρα μιλώντας για το Μαράκι του.

 «Το Μαράκι με σύνδρομο Down ήταν ένα μεγάλο… Έχω 11 χρόνια διαφορά. Είδες; Έχω…Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Πέθαναν οι γονείς μου και το Μαράκι έμεινε να προστατεύεται από εμένα και τον Μάρκο, τον αδερφό μου. Ξαφνικά στα 49 του πέθανε και ο Μάρκος. Το Μαράκι είχε φοβερή αδυναμία και στους δυο μας. Έπρεπε να το διαχειριστώ αυτό το πράγμα. Με ρωτούσε και είχε τη συμπεριφορά ενός παιδιού 6-7 ετών, αν και ήταν κοντά στα 40. Όταν με ρώτησε που είναι ο Μάρκος, της είπα πολύ πρόχειρα ότι είναι στην Αμερική. Από εκεί και πέρα για πολλά χρόνια την έπαιρνα τηλέφωνο από την Αμερική και της μιλούσα ως Μάρκος και στη συνέχεια γύριζα και της έλεγα: “σε πήρε αυτός;”. Υποτίθεται ότι είχαμε κόντρα σε κάποια πράγματα. Το μυαλουδάκι λειτουργούσε ως 6-7 χρονών. Δεν της το είπα ποτέ» ανέφερε.

Ο δημοσιογράφος όπως είπε αντιμετώπισε και αρκετές δυσάρεστες καταστάσεις όταν βρισκόταν on air.

 «Από απώλειες δικών μου ανθρώπων μέχρι και τη γέννηση του εγγονιού μου» ανέφερε ο παρουσιαστής.