Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Περιστέρι, όταν ένας 62χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του. Ο άτυχος 62χρονος εντοπίστηκε χτυπημένος από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα μετά το έγκλημα, ο 35χρονος γιος φέρεται να τηλεφώνησε στην Αστυνομία, λέγοντας «Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου».

Το έγκλημα έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και αμέσως μετά το τηλεφώνημα στην ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι όπου συνέβη η οικογενειακή τραγωδία και συνέλαβαν τον γιο. Μέσα στο σπίτι την ώρα της θανάσιμης επίθεσης φέρεται να ήταν και η μητέρα του 35χρονου συλληφθέντα και σύζυγος του θύματος.

Περιστέρι: Υπήρχε παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας

Σύμφωνα με το Mega, θύματα ενδοοικογενειακής βίας περιέγραψε ο 35χρονος γιος της οικογένειας στους αστυνομικούς -όπως και η 66χρονη μητέρα του- πως έπεφταν από τον 62χρονο πατέρα, που κατέληξε νεκρός ύστερα από έντονο τσακωμό με τον γιο του.

Το θύμα φέρεται να είχε συλληφθεί το 2017 για επίθεση και ξυλοδαρμό σε βάρος συγγενικών του προσώπων. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο νεαρός, αφού σκότωσε τον πατέρα του, κάλεσε ο ίδιος τις Αρχές και ενημέρωσε για την πράξη του. Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια της 66χρονης συζύγου του θύματος και μητέρας του δράστη.

Ο 35χρονος πατροκτόνος οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, όπου είπε στους αστυνομικούς ότι έφτασε στο έγκλημα γιατί ο πατέρας του μπήκε μεθυσμένος στο σπίτι τους και προσπάθησε να χτυπήσει την μητέρα του.

Ο γιός κατάφερε πολλές μαχαιριές στο λαιμό και στον θώρακα του 62χρονου, καθώς και μία στο μηρό, η οποία ήταν και η μοιραία, καθώς του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Η επίσημη καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Σε επίσημη καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία είχε προβεί η οικογένεια μία φορά στο παρελθόν, και συγκεκριμένα το 2017, όταν και είχε συλληφθεί ο πατέρας, ύστερα από αντίστοιχο περιστατικό σε βάρος της μητέρας -στην οποία επιτέθηκε αρχικά- και του γιου, ο οποίος έσπευσε να την υπερασπιστεί.