Ο 35χρονος πατροκτόνος έδωσε λεπτομερή περιγραφή στους αστυνομικούς της ασφάλειας Δυτικής Αττικής για το πως σκότωσε τον 62χρονο μέσα στο δωμάτιο του στο Περιστέρι, παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε σχετικά: Πατροκτονία: Πώς οδηγείται κάποιος στο να σκοτώσει τον πατέρα του; – Η ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη εξηγεί

«Καθόμουν στο δωμάτιο μου και έπαιζα στον υπολογιστή. Ήρθε ο πατέρας μου μεθυσμένος και με χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι. Τότε ταράχτηκα και άρπαξα το μαχαίρι και τον μαχαίρωσα κάτω από την κοιλιά. Στη συνέχεια και αφού έπεσε κάτω o πατέρας μου τον χτύπησα με την λαβή και όχι με την λάμα στο κεφάλι, πέντε φορές περίπου.

Ο 35χρονος πατροκτόνος στο Περιστέρι μίλησε για τον καθημερινό εφιάλτη που ζούσε


Δεν θυμάμαι μετά το μαχαίρι που ακριβώς το άφησα. Μετά βγήκα από το δωμάτιο, βρήκα την μητέρα μου και της είπα “συγνώμη μαμά, μάλλον σκότωσα τον μπαμπά”», είπε ο 35χρονος πατροκτόνος στο Περιστέρι.

Μάλιστα όπως υποστήριξε, δεν ήθελε να σκοτώσει τον πατέρα του αλλά να τον ακινητοποιήσει.«Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα τον φοβόμασταν.

Όσο μεγάλωνα συνέχιζα να τον φοβάμαι και περισσότερο μην χτυπήσει την μητέρα μου και προσπαθούσα να αμύνομαι και στις βρισιές του και στις προσπάθειες να μας χτυπάει. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, αλλά προσπαθούσα να τον ακινητοποιήσω».

''Το ποτό τον πείραζε πολύ και έκανε επιθέσεις για ασήμαντους λόγους'', λέει η σύζυγος του 62χρονου


Για τον καθημερινό εφιάλτη που βίωνε τόσο η ίδια όσο και παιδιά της, μίλησε η μητέρα του 35χρονου και σύζυγος του 62χρονου.

«Το ποτό τον πείραζε πάρα πολύ και έκανε επιθέσεις σε μένα για ασήμαντους λόγους. Άλλες φορές φώναζε, άλλες με έβριζε και άλλες φορές με χτυπούσε. Επηρεαζόταν πολύ από τους φίλους του που έλεγαν ότι πρέπει να τις χτυπάνε τις γυναίκες και ότι είναι π…ς. Έφτανε σε σημείο να με χτυπάει τουλάχιστον πέντε φορές το χρόνο», είπε η μητέρα του 35χρονου.

Η κόρη του θύματος, που δεν άντεχε την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της, είχε φύγει από το σπίτι του μαρτυρίου τον τελευταίο χρόνο.

«Έκανε επιθέσεις τόσο σε μένα όσο και στα παιδιά. Εδώ και ένα χρόνο η κόρη μας νοίκιασε ένα σπίτι δικό της, γιατί δεν άντεχε άλλο αυτήν την κατάσταση. Πολλές φόρες όταν ήταν μικρή και γίνονταν φασαρίες κατουριόταν πάνω της από το φόβο», είπε η μητέρα του 35χρονου.

Ο 35χρονος το πρωί της Τετάρτης θα οδηγηθεί στην Ευέλπιδων για να απολογηθεί.