Στον εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγείται ένας 17χρονος Ρουμάνος, ο οποίος χτύπησε μέχρι λιποθυμίας τη νεαρή μητέρα του, ενώ αποπειράθηκε να πνίξει την ανήλικη αδελφή μέσα στο σπίτι τους.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, όπου σύμφωνα με την καταγγελία της 33χρονης Μανταλίνας, ο 17χρονος γιος της Μπογκντάν, έπειτα από έναν διαπληκτισμό που είχαν, άρχισε να τη χτυπά με γροθιές και κλοτσιές. Τα χτυπήματα ήταν τόσο σοβαρά που η γυναίκα κάποια στιγμή λιποθύμησε, μην αντέχοντας τον πόνο και ο 17χρονος έβαλε στο στόχαστρο του την μικρή του αδελφή Ευαγγελία.

*Διαβάστε εδώ: Αιματηρή συμπλοκή στο Γκάζι: Θετικά σημάδια για την υγεία του 34χρονου - Αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

Ο δράστης, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς το 15χρονο κορίτσι, αρχικά την χτύπησε και στη συνέχεια, με τα χέρια του προσπάθησε να την πνίξει. Ο 17χρονος βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και οι δύο γυναίκες, γλύτωσαν τα χειρότερα από πραγματική τύχη.


Σε κατάσταση αμόκ ο 17χρονος

Καταγγελία σε βάρος του 17χρονου, δεν έκαναν μόνο η αδελφή και η μητέρα του, αλλά και ο 56χρονος πατριός του, Μανώλης, ο οποίος μάλιστα, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, έχει δεχθεί αρκετές φορές απειλές κατά της ζωής του από τον 17χρονο, με την τελευταία να λαμβάνει χώρα προ μηνός.

Ο ανήλικος χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης, ανέφεραν αξιωματικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου που χειρίζονται την υπόθεση, εκτιμώντας πως ο εισαγγελέας που θα χειριστεί την υπόθεση θα ζητήσει την πραγματογνωμοσύνη από ειδικούς.

Αυτό που προέκυψε από τις καταθέσεις των θυμάτων, η βίαιη συμπεριφορά του 17χρονου έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, πλην όμως, πρώτη φορά έφτασε σε αυτό το σημείο.