Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου οι δύο αλλοδαποί διαρρήκτες που συνελήφθησαν έπειτα από καταδίωξη στην Καλλιθέα την Τρίτη (02.01.2024). Οι δύο άνδρες, ηλικίας 20 και 21 ετών, αντίστοιχα, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές.

Σε βάρος των δύο αλλοδαπών διαρρηκτών που συνελήφθησαν στην Καλλιθέα σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απείθεια.

Νωρίτερα την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου ο 20χρονος και ο 21χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι συνελήφθησαν ύστερα από περιπετειώδη καταδίωξη, το μεσημέρι της Τρίτης (02.01.2024), στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Ειδικότερα, οι νεαροί εντοπίστηκαν στη Νέα Σμύρνη να επιβαίνουν σε κλεμμένη μοτοσικλέτα και ξεκίνησε η καταδίωξη.

Στη Λεωφόρο Συγγρού οι κατηγορούμενοι εγκατέλειψαν τη μοτοσικλέτα και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας προς την πλευρά της Καλλιθέας.

Ωστόσο, ύστερα από μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και αναζητήσεις, οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν στους ακάλυπτους χώρους δύο πολυκατοικιών, όπου είχαν κρυφτεί και συνελήφθησαν.

Σε βάρος του 21χρονου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών, με συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών για διακεκριμένες κλοπές.