Βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει τη βίαιη διάρρηξη που σημειώθηκε σε σπίτι στην Παλλήνη δόθηκε στη δημοσιότητα. Σε αυτό απεικονίζεται η στιγμή που οι δύο διαρρήκτες ξυλοκόπησαν άγρια τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που πήγαν να κλέψουν.

Διαβάστε επίσης: Διόνυσος: Από αυτό το σημείο εισέβαλαν οι διαρρήκτες στο σπίτι γνωστού δικηγόρου – Απέσπασαν 28.000 ευρώ, κοσμήματα και το αυτοκίνητό του (Βίντεο)

Το βίντεο προβλήθηκε στο Star και δείχνει τους δύο άνδρες να κάνουν βόλτες έξω από το σπίτι, ώστε να διαπιστώσουν αν κάποιος είναι μέσα.

Στη συνέχεια, διακρίνονται να τρέχουν στον δρόμο -εφόσον πήδηξαν από το μπαλκόνι για να ξεφύγουν- και να κατευθύνονται σε ένα μαύρο αμάξι που τους περίμενε, με το οποίο και έφυγαν από το σημείο.

Σημειώνεται πως το περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης (2/1), όταν οι ληστές μπήκαν στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου από ανασφάλιστο παράθυρο και έκαναν το σπίτι «φύλλο και φτερό». Επιστρέφοντας στο σπίτι του, ο 52χρονος έπεσε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές, οι οποίοι δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν, για να διαφύγουν. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών και εξετάσεων.

Την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας, με τον 52χρονο να μην έχει καταθέσει ακόμα στην ΕΛ.ΑΣ.