Παραμένει σε σοκ ο 14χρονος που δέχθηκε άγρια επίθεση στην Αγία Παρασκευή, ενώ την ίδια στιγμή οι γονείς του ξεσπούν.

Σύμφωνα με τους γονείς του 14χρονου, που μίλησαν στο Livenews του Mega, οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα και αφού βανδάλισαν το αυτοκίνητο του πατέρα του και έριξαν αυγά στο σπίτι της οικογένειας, τον έπιασαν στον δρόμο, τον χτύπησαν, του πήραν τα παπούτσια και τον τραβούσαν βίντεο, ενώ απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν εάν μιλούσε για όσα πέρασε.

Τι είπε η μητέρα του 14χρονου θύματος της επίθεσης στην Αγία Παρασκευή

«Του έδωσαν μπουνιές στη μύτη, ο ένας, που τον γνώριζε κιόλας, στη συνέχεια τον έβαλαν να γονατίσει κάτω και τον τράβηξαν βίντεο όπως ήταν χτυπημένος», είπε η μητέρα του παιδιού.

 «Όπως μου διηγήθηκε όταν γύρισε, τον άρπαξε ένα παιδί που τον γνώριζε, τον χτύπησαν, έψαξαν να δουν αν είχε χρήματα στις τσέπες του, του έβγαλαν τα παπούτσια και τα κράτησαν. Τον απείλησαν ότι έχουν σουγιά όταν πέρασε ένα ζευγάρι για να μην τους μιλήσει», πρόσθεσε η μητέρα του 14χρονου θύματος της επίθεσης.

 «Τον άφησαν να φύγει ξυπόλυτος μαζί με τον σκύλο, λέγοντάς του ότι αν τολμήσει να πει τίποτα στους γονείς του θα τον περιποιηθούν κι αυτόν και την οικογένειά του με όπλο. Ήρθε το παιδί στο σπίτι τρομαγμένο κλαίγοντας, ξυπόλυτος, με τη μύτη του κατακόκκινη με αίματα και άρχισε να λέει "μαμά, με χτύπησαν"», ξέσπασε η μητέρα του και αναρωτήθηκε «γιατί τόση κακία, γιατί στην ηλικία αυτή τα παιδιά να είναι έτσι». Η μητέρα του παιδιού είπε: «Προσέξτε να παιδιά σας γιατί αύριο αυτά τα παιδιά δεν ξέρω τι μπορεί να κάνουν».

Σε σοκ ο 14χρονος μετά την επίθεση

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή, η μητέρα του 14χρονου έχει σταματήσει να πηγαίνει στη δουλειά της και κάθεται στο σπίτι μαζί με το παιδί της, το οποίο κοιμάται μαζί της το βράδυ, επειδή βρίσκεται σε σοκ και δεν θέλει να βγαίνει από το σπίτι. Μάλιστα, τη Δευτέρα θα πάει στο σχολείο και θα αντικρίσει τα παιδιά που του επιτέθηκαν.

Σύμφωνα με την εκπομπή, με το ένα από τα παιδιά που συμμετείχαν στην επίθεση, το θύμα είχε φιλική σχέση στο παρελθόν και είχε πάει μαζί του για να πουν τα κάλαντα. Σύμφωνα με τον πατέρα του, το παιδί είπε στην Αστυνομία ότι φοβάται για τη ζωή του. Ο πατέρας του θύματος έκανε λόγο για σκληρούς εγκληματίες που γνώριζαν πολύ καλά τι έκαναν, καθώς φορούσαν, όπως είπε, «μπαλακλάβα για να μην αναγνωρίζονται» και χτύπησαν τον γιο του με κλειδιά στο χέρι.