Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση 27χρονου Αλβανού κακοποιού με το ψευδώνυμο «Τιραμόλα» εξασφάλισε η ΕΡΤ.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο νεαρός κακοποιός είχε εισβάλει σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας και έψαχνε τη ρεσεψιόν για χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Δείτε βίντεο από τη δράση του άνδρα σε ξενοδοχείο στην Αθήνα:


Ληστεία σε ξενοδοχείο στην Αθήνα: Μια βαλίτσα και δύο γυναικείες τσάντες άρπαξε ο κλέφτης

Στη συνέχεια ανέβηκε στον 3ο και 4ο όροφο του ξενοδοχείου παραβίασε δύο δωμάτια, που έμεναν ένας Ιταλός τουρίστας και μία Ελληνίδα, και άρπαξε μία βαλίτσα και δύο γυναικείες τσάντες, με χρήματα και τραπεζικές κάρτες.

Τον δράστη εντόπισε ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου τη στιγμή που κατέβαινε από τις σκάλες με τα κλοπιμαία. Ο 27χρονος δήλωσε ψέματα, ότι διέμενε στο ξενοδοχείο, όμως ο υπεύθυνος δεν τον άφηνε να φύγει και προσπάθησε να ενημερώσει την Αστυνομία. Τότε ο σεσημασμένος νεαρός τον έσπρωξε με δύναμη και έφυγε τρέχοντας με τα κλοπιμαία.

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία, με τον δράστη να ταυτοποιείται αμέσως, καθώς ήταν γνωστός στις αστυνομικές Αρχές. Ύστερα από έρευνες, ο δράστης συνελήφθη παραμονή Χριστουγέννων στη συμβολή των οδών Κυψέλης και Ζακύνθου.

Είχε συλληφθεί άλλες 26 φορές

Ταυτοποιήθηκαν 27 κλοπές που είχε διαπράξει τους τελευταίους μήνες στα Εξάρχεια, την Κυψέλη και τα Πατήσια. Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 27χρονος είχε συλληφθεί άλλες 26 φορές για παρόμοια αδικήματα.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη και πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.