Με τα κλοπιμαία στο χέρι εντόπισε ο υπεύθυνος ξενοδοχείου έναν 27χρονο Αλβανό που μπούκαρε σε δωμάτια του ξενοδοχείου και ξάφριζε ό,τι έβρισκε.

Πιο συγκεκριμένα, βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη δράση 27χρονου Αλβανού κακοποιού, με το ψευδώνυμο «Τιραμόλα». Ο νεαρός κακοποιός απεικονίζεται να έχει εισβάλει σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και να ψάχνει τη ρεσεψιόν για χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

 Σύμφωνα με την ΕΡΤ, που εξασφάλισε το βίντεο, ο δράστης στη συνέχεια ανέβηκε στον 3ο και 4ο όροφο του ξενοδοχείου, παραβίασε δύο δωμάτια, που έμεναν ένας Ιταλός τουρίστας και μία Ελληνίδα, και άρπαξε μια βαλίτσα και δύο γυναικείες τσάντες με χρήματα και τραπεζικές κάρτες.

Πώς εντοπίστηκε ο δράστης

Τον δράστη εντόπισε ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου τη στιγμή που κατέβαινε από τις σκάλες με τα κλοπιμαία. Ο 27χρονος δήλωσε ψευδώς πως διέμενε στο ξενοδοχείο. Ο υπεύθυνος προσπάθησε να τον εμποδίσει να φύγει και να ενημερώσει την Αστυνομία. Τότε ο  σεσημασμένος τον έσπρωξε με δύναμη και έφυγε τρέχοντας με τα κλοπιμαία.

Ενημερώθηκε η Αστυνομία, ο δράστης ταυτοποιήθηκε αμέσως, καθώς ήταν γνωστός στις αστυνομικές Αρχές και ύστερα από έρευνες συνελήφθη την παραμονή Χριστουγέννων στη συμβολή των οδών Κυψέλης και Ζακύνθου.

Ταυτοποιήθηκαν 27 κλοπές, που είχε διαπράξει τους τελευταίους μήνες στα Εξάρχεια, την Κυψέλη και τα Πατήσια. Ο 27χρονος είχε συλληφθεί άλλες 26 φορές για παρόμοια αδικήματα. Οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη και πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.