Tέσσερα άτομα ταυτοποιήθηκαν από τις Αρχές για το περιστατικό οπαδικής βίας που τον περασμένο Οκτώβριο, έξω από μπαρ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η επίθεση έγινε σε βάρος ενός 36χρονου κι ενός 27χρονου, ενώ σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις για το περιστατικό οπαδικής βίας, η αστυνομική έρευνα οδήγησε στα ίχνη δύο 22χρονων και δύο 23χρονων.

Εις βάρος των νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού, παράβαση του νόμου περί όπλων και παραβίαση της νομοθεσίας που αφορά σε φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού οπαδικής βίας


Το επεισόδιο έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 29ης Οκτωβρίου, όταν σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα κουκουλοφόρων μέλη της οποίας ήταν και οι τέσσερις κατηγορούμενοι, επιτέθηκαν με μεταλλικά και ξύλινα αντικείμενα εναντίον των δύο θυμάτων που κατά πληροφορίες βρίσκονταν στο μπαρ. Από μαρτυρίες και καταθέσεις προέκυψε ότι τα κίνητρα των δραστών ήταν οπαδικά, οπότε τις έρευνες ανέλαβε η υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης που συνεχίζει την προανάκριση για την ταυτοποίηση των υπολοίπων δραστών.