Χιονίζει στο Πήλιο, ενώ στα Χάνια το χιόνι έχει φτάσει τα 5 εκατοστά, χωρίς όμως να υπάρχουν προβλήματα στον δρόμο Βόλου-Ζαγοράς. Τα Χάνια Πηλίου σήμερα ντύθηκαν στα «λευκά» μετά την έντονη χιονόπτωση που σημειώθηκε στη διάρκεια της νύχτας και συνεχίζεται και τις πρωινές ώρες.

Η χιονόπτωση είναι πιο έντονη στην κορυφή του Πηλίου και στο χιονοδρομικό κέντρο στις Αγριόλευκες, όπου το χιόνι έφτασε τα 10 εκατοστά και το θερμόμετρο, στις 11, έδειξε -2 βαθμούς Κελσίου στα Χάνια και -4 στο χιονοδρομικό τους, όπου επικρατούν και ισχυροί άνεμοι. Σταδιακά ο υδράργυρος θα πέσει ακόμα χαμηλότερα και, σύμφωνα με το meteo.gr, μετά τις 8 το βράδυ θα κατρακυλήσει στους -5 βαθμούς.

Στην πόλη του Βόλου βρέχει και η θερμοκρασία είναι 8 βαθμοί Κελσίου.

Από τον Δήμο Βόλου εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία, μεταξύ άλλων, τονίζεται: «Συστήνουμε στους συμπολίτες μας να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, και για τη δική τους προστασία αλλά και για να διευκολύνουν το έργο των συνεργείων του δήμου, που βρίσκονται σε ετοιμότητα για να παρέμβουν αν τούτο απαιτηθεί».

Στις Σποράδες δεν υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα, παρά μόνο ισχυροί άνεμοι, και γι' αυτόν τον λόγο δεν εκτελέστηκαν σήμερα τα δρομολόγια των οχηματαγωγών από το λιμάνι του Βόλου.