Εν ψυχρώ δολοφόνησε τον αδελφό της γυναίκας του ένας άνδρας στον Βόλο, όταν έμαθε πως το θύμα βίαζε επί εννέα χρόνια τη 18χρονη σήμερα κόρη του.

Ο δράστης μετά τη δολοφονία κάλεσε τους αστυνομικούς, οι οποίοι εδώ και λίγη ώρα πέρασαν χειροπέδες στον δράστη και αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στις Αρχές.

Το φονικό έγινε τα ξημερώματα και, σύμφωνα με όσα εκτιμούν οι αστυνομικοί, ήταν προσχεδιασμένο.

Όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς ο 50χρονος δράστης, ο 32χρονος αδελφός της συζύγου του κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη του από την ηλικία των 9 ετών.


«Νιώθω λυτρωμένος»

Πριν από λίγες ημέρες υποστήριξε πως έφτασε στην κατοχή του υλικό, βίντεο όπου εμφανιζόταν ο 32χρονος να βιάζει την κόρη του. Ο πατέρας της κοπέλας δεν άντεξε, πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας του και μάλιστα, όπως υποστήριξε, νιώθει πλέον λυτρωμένος.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του δράστη, ο 32χρονος τον τελευταίο καιρό απειλούσε τη 18χρονη πως, εάν δεν του δίνει χρήματα, θα δημοσιοποιήσει βίντεο και φωτογραφίες από τους βιασμούς της σε φίλους και συγγενείς. Μέχρι που κάποια στιγμή η κοπέλα δεν άντεχε να δίνει χρήματα στον 32χρονο και αποκάλυψε τα όσα ζούσε στον πατέρα της.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου ερευνούν τον χώρο της δολοφονίας, ενώ συγκεντρώνουν στοιχεία για την υπόθεση.

*Διαβάστε εδώ: Θεσσαλονίκη: Στη Δικαιοσύνη σήμερα οι δράστες της δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας - Φρίκη από τις αποκαλύψεις - Ότι κοιμόταν ισχυρίζεται ο σύντροφός της