Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου από τη δολοφονία ενός 33χρονου από τον 50χρονο κουνιάδο του.

Ο 50χρονος υπήκοος Αλβανίας σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 33χρονο ομοεθνή του και αδελφό της γυναίκας του, γιατί έμαθε πως κακοποιούσε σεξουαλικά τη 18χρονη κόρη του από την ηλικία των 9 ετών.


Ο 50χρονος ειδοποίησε την αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του

Όλα έγιναν χθες το βράδυ, όταν ο 50χρονος δράστης, που μένει στην Αργαλαστή, ειδοποίησε από τον κουνιάδο του να πάει κοντά στην ΑΓΕΤ να τον βοηθήσει, γιατί δήθεν είχε μείνει το όχημά του από μηχανική βλάβη.

*Διαβάστε εδώ: Βόλος: Αυτός είναι ο 33χρονος που φέρεται να βίαζε την κοπέλα από 9 ετών και τον σκότωσε ο πατέρας της - Πώς έγινε το φονικό

Το θύμα, μη έχοντας την παραμικρή υποψία, πήγε και εκεί ο 50χρονος τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στο στήθος και στο πρόσωπο και τον τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ στη συνέχεια φαίνεται να έσπασε το όπλο.

Ο 50χρονος φέρεται να πήρε την απόφασή του, όταν ενημερώθηκε από τη 18χρονη κόρη του ότι τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών και μάλιστα την εκβίαζε ότι θα δημοσιεύσει βιντεοληπτικό υλικό.

Μετά τη δολοφονία, ο δράστης ειδοποίησε την Αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας μετέβησαν στο σημείο και στην άκρη του δρόμου κοντά στην ΑΓΕΤ βρήκαν νεκρό τον 33χρονο με τραύματα στο πρόσωπο και διαμπερές τραύμα στο στήθος από πυροβόλο όπλο, ενώ κοντά του βρέθηκε σπασμένη σε κομμάτια η κυνηγητική καραμπίνα.


Ο δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών από το πρώτο του γάμο. Η πρώτη του σύζυγος, σκοτώθηκε σε τροχαίο, ενώ με τη δεύτερη σύζυγο και αδερφή του θύματος, έχουν ένα παιδί.

Το 33χρονο θύμα διέμενε στην οδό Γαρέφη 16, λίγο πιο πάνω από το Νοσοκομείο, σε μια ήσυχη γειτονιά, με κανέναν από τους γείτονες να μην μπορεί να πιστέψει το έγκλημα που διαρπάχθηκε.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και ο καθ’ ομολογία δολοφόνος δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

*Πηγή: magnesianews.gr