Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου από τη δολοφονία ενός 33χρονου Αλβανού από τον 50χρονο, ομοεθνή, κουνιάδο του.

Ειδικότερα, ο 50χρονος υπήκοος Αλβανίας σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 33χρονο ομοεθνή του και αδελφό της γυναίκας του, επειδή έμαθε πως κακοποιούσε σεξουαλικά τη 18χρονη κόρη του από την ηλικία των 9 ετών.

Διαβάστε ακόμα: Βόλος: Αυτός είναι ο 33χρονος που φέρεται να βίαζε την κοπέλα από 9 ετών και τον σκότωσε ο πατέρας της - Πώς έγινε το φονικό

Στον δρόμο μετά την ΑΓΕΤ με κατεύθυνση τον Βόλο γράφτηκε το αιματηρό περιστατικό. Εκεί, ο 50χρονος πατέρας της την Τρίτη σκότωσε τον 33χρονο αφού λίγες ώρες νωρίτερα είχε μάθει από τα χείλη της κόρης του για τους βιασμούς και τους εκβιασμούς από τον κουνιάδο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου taxydromos.gr, όταν το κορίτσι ομολόγησε στον πατέρα του τις φρικιαστικές πράξεις του 33χρονου θείου της, εκείνος της ανέφερε ότι θα το «τακτοποιήσει».

Δείτε τις φωτογραφίες του δράστη και του θύματος σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης:

O 50χρονος δράστης του εγκλήματος στον Βόλο:

Το 33χρονο θύμα του εγκλήματος στον Βόλο:

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 33χρονος βίαζε την 18χρονη σήμερα κοπέλα από όταν αυτή ήταν εννέα ετών, ενώ, όταν εκείνη μεγάλωσε και έφτασε στην ηλικία περίπου των 12, ξεκίνησε να τη βιντεοσκοπεί και να τη φωτογραφίζει σε άσεμνες στάσεις. Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να κρατούσε το βιντεοληπτικό υλικό για τον εαυτό του, εκβιάζοντας στη συνέχεια την ανιψιά του.

Όταν, δε, η κοπέλα ξεκίνησε να εργάζεται περιστασιακά, εκείνος φέρεται να της τηλεφωνούσε και να της ζητούσε να του δώσει τα χρήματα που έβγαζε, υπό την απειλή ότι θα δημοσιεύσει το υλικό που είχε στην κατοχή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία για τον βιασμό  έγινε τον Ιούνιο του 2022 στο τμήμα ασφαλείας Πυλαίας - Χορτιάτη και στις 28 Δεκεμβρίου ορίστηκε ανακριτής. Τότε μάλιστα ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών και παράνομη οπλοφορία. Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης.


Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το τοπικό μέσο magnesianews.gr,
ο 50χρονος δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών από τον πρώτο του γάμο. Η πρώτη του σύζυγος, σκοτώθηκε σε τροχαίο, ενώ με τη δεύτερη σύζυγο και αδερφή του θύματος, έχουν ένα παιδί.