Νέες εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, με την αδερφή του να αναφέρει στο Live News ότι το ζευγάρι με τα γάντια που βρέθηκε νωρίτερα ήταν μέσα σε μία εγκαταλελειμμένη αποθήκη.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός άνδρας αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου και τα αγαπημένα του πρόσωπα αγωνιούν, ενώ όσο περνούν τα 24ωρα ενισχύεται το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα του αγνοούμενου κλήθηκε σήμερα το μεσημέρι από την Αστυνομία για να καταθέσει ξανά.

Σήμερα αποκαλύπτεται πως βρέθηκαν γάντια μιας χρήσης κοντά στο σημείο που άφησε ο κρεοπώλης τον αγνοούμενο Μπάμπη. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος του MEGA, η ίδια η μητέρα του Μπάμπη που αγνοείται ήταν αυτή που βρήκε τα γάντια μέσα σε μία εγκαταλελειμμένη αποθήκη μέσα σε ένα κτήμα.

«Η μητέρα βρήκε τα γάντια σε μία αποθηκούλα που ήταν περιφραγμένη με συρματόπλεγμα, αλλά το συρματόπλεγμα ήταν πεσμένο. Αμέσως καλέστηκε εδώ η ασφάλεια για να έρθουν να τα πάρουν», δήλωσε η αδερφή του Μπάμπη.