Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν νωρίτερα σήμερα (13/02) οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου, για υπόθεση ναρκωτικών. Τα δύο πρόσωπα ωστόσο, παρουσιάζουν ενδιαφέρον, όπως επίσης και η χρονική στιγμή της σύλληψης τους, αφού είχαν δώσει κατάθεση για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου.

Πρόκειται για τον επονομαζόμενο «Ράμπο», 40 ετών, και την 30χρονη σύζυγο του οι οποίοι αμφότεροι είχαν κληθεί σχεδόν από την πρώτη στιγμή και είχαν δώσει καταθέσεις. Η αιτία για τις καταθέσεις ήταν το γεγονός ότι βρίσκονταν στην ίδια καφετέρια μαζί με ένα πρόσωπο «υψηλού ενδιαφέροντος» της υπόθεσης,  του οποίου το κινητό έχει κατασχεθεί.

Το ζευγάρι που κατηγορείται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, μαζί με το πρόσωπο ενδιαφέροντος και την 30χρονη σύντροφο του, αλλά και ένα ακόμη ζευγάρι που πρόσφατα παντρεύτηκε στο Μεσολόγγι, ήταν η παρέα του 50χρονου κατηγορούμενου για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου. Πρόκειται για τον 50χρονο κρεοπώλη που βρίσκεται προφυλακισμένος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Ο κατηγορούμενος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθεί για συμπληρωματική απολογία ενώπιον της ανακρίτριας Μεσολογγίου.

Η σύλληψη πάντως του «Ράμπο» και της γυναίκας του, όπως επίσης και του νεαρού άνδρα πριν από 1,5 εβδομάδα για κατοχή αρχαίων αντικειμένων, έρχονται λίγες μόλις ημέρες μετά την παραλαβή των πρώτων αποτελεσμάτων από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό του κατηγορούμενου κρεοπώλη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο 40χρονος «Ράμπο», η σύζυγος του και μια ακόμη φίλη τους συνελήφθησαν για κατοχή συνολικά 67 γραμ. κοκαΐνης και 165 γραμ. χασίς.