Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκαλύπτονται γύρω από το νέο έγκλημα που σημειώθηκε στον Βόλο, καθώς ένας 50χρονος πατέρας σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του, γιατί φέρεται να βίαζε τη 18χρονη σήμερα κόρη του από τα 9 της χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Έγκλημα στον Βόλο: Μετανιωμένος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του που βίαζε την κόρη του - Στο πλευρό του όλη η οικογένεια

Μάλιστα, στην αποκάλυψη ότι η κόρη του 50χρονου στον Βόλο που σκότωσε τον κουνιάδο του, επειδή βίαζε το παιδί, έπεφτε θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης μέσα στο ίδιο της το σπίτι, προχώρησε ο δικηγόρος του δράστη του εγκλήματος που συγκλονίζει την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Έγκλημα στον Βόλο: "Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο 50χρονος πατέρας", λέει ο δικηγόρος του

Ειδικότερα, ο δικηγόρος του, Μιχάλης Βασιλικός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Πέμπτης, δήλωσε αρχικά: «Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο 50χρονος πατέρας που σκότωσε τον κουνιάδο του».

«Ο πελάτης μου δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν αποδέχεται ότι βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Σχετικά με τη φράση «θα το τακτοποιήσω εγώ» που φέρεται να είπε ο 50χρονος πατέρας αφού αποκαλύφθηκε η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η κόρη του, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν εννοούσε ότι «θα του αφαιρέσει τη ζωή».

«Ο πατέρας και η κόρη ήρθαν στο γραφείο μου τη Δευτέρα, προκειμένου να συζητήσουμε την έκβαση του θέματος, πριν μάθει ο πατέρας ποιος είναι ο βιαστής, ύστερα από συνεχείς πιέσεις, την Τρίτη το πρωί, όταν η 18χρονη έδειξε τα μηνύματα στον πατέρα της και τότε έμαθε ότι ο βιαστής και εκβιαστής ήταν ο κουνιάδος του. Με τη λέξη "τακτοποίηση" δεν εννοούσε ότι θα του αφαιρέσει τη ζωή», δήλωσε.

«Όταν πληροφορήθηκα το συμβάν, αμέσως του συνέστησα να ειδοποιήσει τις Αρχές και στη συνέχεια να παραδοθεί», είπε ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα.

Έγκλημα στον Βόλο: "Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 18χρονη"

«Το παιδί ήταν σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν το είδα, από την ηλικία των 9 δεχόταν σεξουαλικές παρενοχλήσεις και από την ηλικία των 12 μέχρι τα 14 γίνονταν οι βιασμοί, με το μικρότερο αδελφάκι μέσα στο σπίτι, οι γονείς τους εργάζονταν, ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση», σημείωσε ο κ. Βασιλικός και συμπλήρωσε: «Όταν χρειάστηκε χρήματα, άρχισε να εκβιάζει την κοπέλα ότι θα δημοσιοποιήσει το υλικό που είχε στην κατοχή του».