Ύστερα από την αγωνιώδη αναζήτηση της 22χρονης που εξαφανίστηκε από τα Χανιά αφήνοντας πίσω ένα παιδί 2 ετών και το Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, φαίνεται ότι οι αστυνομικές αρχές εντοπίζουν τα ίχνη της στην Πελοπόννησο.

Πληροφορίες του neakriti.gr, αναφέρουν ότι είτε αστυνομικοί είτε μέλη της οικογένειάς της είχαν επικοινωνία κατά τη χθεσινή ημέρα, ωστόσο η φερόμενη ως 22χρονη που μίλησε στο τηλέφωνο δεν εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που βρίσκεται για να δηλώσει την παρουσία της και να σταματήσουν οι έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι τουλάχιστον "περίεργη" μπορεί να χαρακτηριστεί η υπόθεση εξαφάνισης της 22χρονης από τα Χανιά για την οποία έβγαλε και «Missing Alert» το «Χαμόγελο του Παιδιού καθώς η ίδια έχει αφήσει πίσω της ένα παιδί 2 ετών ενώ φέρεται να έχει δηλώσει σε ανήλικη φίλη και γειτόνισσά της ότι κλέφτηκε με έναν άνδρα χωρίς να δώσει στοιχεία για την ταυτότητά του!

Ωστόσο από τη μέρα που φέρεται να επικοινώνησε με την ανήλικη γειτόνισσά της, η οποία αναζητείται τώρα από την Αστυνομία για να καταθέσει, η 22χρονη μητέρα δεν επικοινώνησε με την οικογένειά της!

Η Παλόμα Ζερελλάρι, μητέρα ενός 2χρονου παιδιού, αλλοδαπή Ρομά που διαμένει στην Κρήτη, εξαφανίστηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2023, ωστόσο η οικογένεια δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές των Χανίων μόλις στις 9 Ιανουαρίου.