Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας. Τα όσα έχει πει για τους θανάτους των τριών παιδιών της η Ρούλα Πισπιρίγκου μπαίνουν στο μικροσκόπιο τόσο των αρμόδιων αρχών αλλά και των δημοσιογράφων. Ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος έχει ασχοληθεί δημοσιογραφικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στο LIVE NEWS για την κατάθεσή της. 

Διαβάστε επίσης: Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Η αινιγματική ζωγραφιά της Τζωρτζίνας, τα γραπτά μηνύματα με τον Δασκαλάκη και η βέρα

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στο LIVE NEWS για την έκβαση της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου λέγοντας:  «Αυτό που βλέπουμε είναι πως έχουμε μπει στην ουσία της απολογίας της κατηγορούμενης. Διαπιστώνω πώς υπάρχουν πολλές αντιφάσεις σε αυτά που είχε πει στις συνεντεύξεις, στην ανακρίτρια αλλά και στην εισαγγελέα. Μία γυναίκα σαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου που έχει δείξει πώς γνωρίζει πολλά για το ιστορικό των παιδιών της και γνωρίζει και ιατρικούς όρους, δεν διάβασε τα υπομνήματα. Νομίζω πως αυτά που ρωτήθηκαν σήμερα ήταν πολύ σημαντικά».

Όπως είπε, στα τέλη Απρίλιου η κατηγορούμενη είχε εγκαταλείψει το σπίτι της αφού είχε τσακωθεί με τον Μάνο λίγο μετά τον θάνατο τη Ίριδας.

 «Πώς είναι δυνατόν να φεύγει, να κλείνει το κινητό της και να αφήνει μόνο της την Τζωτρτζίνα. Αυτό που δεν είχε αναφερθεί είναι το τι συνέβη το πρωί της 8ης Απρίλιου όταν ξαφνικά ένα υγιέστατο κοριτσάκι εισήχθη στο Καραμανδάνειο. Εκείνη τη ημέρα ο Μάνος είχε κανονίσει ραντεβού με τους δικηγόρους για να προχωρήσουν στο διαζύγιο».