Ακόμα δύο άτομα τα οποία σχετίζονται με το κύκλωμα που εξέδιδε ανήλικες μαθήτριες σε παιδόφιλους στην Αθήνα συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Ανηλίκων.

Πρόκειται για δύο άτομα για τα οποία είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από τον εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση και οι οποίοι αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθούν ενώπιον των δικαστικών Αρχών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και  στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν αρχικά σε διάφορες περιοχές της Αττικής τρία άτομα για την εμπλοκή τους σε υπόθεση γενετήσιας εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Διαβάστε εδώ: Κύκλωμα μαστροπείας: Συγκλονίζει η μαρτυρία 17χρονου θύματος της "Λορέλα" - Με στρατολόγησε μια "Έλενα", την ήξερε και η μάνα μου

Τέσσερις ανήλικες κοπέλες φαίνεται ότι είχαν πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος μαστροπείας, τις οποίες εξέδιδαν έναντι σημαντικών ποσών σε παιδοβιαστές.

Τα ραντεβού από το κύκλωμα μαστροπείας είτε κλείνονταν στο μιλητό είτε μέσω προφίλ που είχε φτιάξει ο επιχειρηματίας σε γνωστή ιστοσελίδα όπου εκδιδόμενες γυναίκες αναζητούν πελάτες, οι οποίοι πλήρωναν από 100 ευρώ μέχρι και 300 ευρώ για να βιάσουν τις ανήλικες μαθήτριες.

Δύο από τις ανήλικες έχουν ήδη καταθέσει στις Αρχές, ενώ οι άλλες δύο ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, καθώς φοβούνται μήπως δεχθούν απειλές.

Οι αστυνομικοί ωστόσο συνεχίζουν τις έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας, καθώς δεν αποκλείουν στα δίχτυα των δραστών να είχαν πέσει και άλλες μαθήτριες, οι οποίες θεωρώντας ότι θα βγάλουν «γρήγορα και εύκολα χρήματα» συμμετείχαν σε μεμονωμένα ραντεβού, ακόμα και σε όργια. Για να μην κινούν μάλιστα υποψίες στις οικογένειές τους, οι κοπέλες είχαν πέντε ωριαία ραντεβού την ημέρα, όλα συνήθως μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

Δύο από τις ανήλικες είναι φίλες, ενώ η Αλβανή που προσέγγιζε τα κορίτσια και τα έπειθε να εκδίδονται ήταν φίλη με τη μητέρα ενός εκ των ανήλικων κοριτσιών.