Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των πυροσβεστών και των αστυνομικών για τον εντοπισμό του οχήματος το οποίο παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρο σε χωριό της Ανδρίτσαινας στην Ηλεία.

Το περιστατικό, που έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές, συνέβη σε αυτή την γέφυρα, όπου τα παραπολιτικά αποκλειστικά παρουσιάζουν. Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν σύμφωνα με μαρτυρίες δύο άτομα, προσπάθησε να διασχίσει το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του Πλουτοχωρίου Ηλείας. Η καταρρακτώδης βροχή των τελευταίων ωρών, στην ευρύτερη περιοχή, κατέβαζε μεγάλες ποσότητες νερού από το βουνό με αποτέλεσμα το ποτάμι να έχει υπερχειλίσει στη γέφυρα.

Ο 36χρονος Κ.Α., οδηγός του οχήματος πήρε την απόφαση να διασχίσει την γέφυρα, πλην όμως, τα ορμητικά νερά και ενδεχομένως φερτά υλικά, παρέσυραν το όχημα στο ποτάμι. Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα αντίξοες και τα νερά του ποταμού είναι εξαιρετικά ορμητικά, δυσχεραίνοντας ιδιαίτερα τις προσπάθειες των πυροσβεστών και των κατοίκων της περιοχής που συμμετέχουν στις έρευνες.